18 - 19
velj
Zagreb
Dom sportova – Velika dvorana

November Fest: TBF, Elemental, Silente, Neno Belan & Fiumens

Zagreb | Dom sportova – Velika dvorana

18 - 19.02.2022

November Fest: TBF, Elemental, Silente, Neno Belan & Fiumens

November fest

share

Ove jeseni, u studenom, po prvi put će se održati dvodnevni glazbeni festival November Fest. Tijekom dva dana na festivalu će nastupiti poznati miljenici publike koji će nakon dugo vremena legendarnu dvoranu, Dom sportova, ponovo pretvoriti u oazu dobrog zvuka. U petak 19.11. nastupaju TBF i Elemental, a u subotu 20.11. Silente i Neno Belan & Fiumens.

Povodom mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, November Fest u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, također želi potaknuti na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja bolesti koje pogađaju sve veći broj muške populacije.

Koncerti počinju u 20 sati, a vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 19 sati. Ulaznice za November Fest možete nabaviti preko sustava Eventim – ulaz će biti moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a za one koji ih nemaju, bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu. Jednodnevne ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 100 kn do 11. listopada, a nakon toga, iste će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 200 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 240 kn. Festivalske ulaznice nisu prenosive na drugu osobu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer briga o mudima ne čini nas ludima!

 

VAŽNE NAPOMENE

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 i identifikacijskog dokumenta. Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova. Cijena testa bit će poznata naknadno. U slučaju ako nemate važeću digitalnu Covid potvrdu, odnosno, važeći negativan Covid test, povrat novca za kupljenu ulaznicu neće biti moguć. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljma koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeca do devet godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja. Pratnja mora kupiti ulaznicu.

 

Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati.

 

Sljedeći događaj

18
velj
Zagreb
Tvornica kulture
Krankšvester