31
pro
Zagreb
Tvornica kulture

Novogodišnji party u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

31. 12. 2023 | 21:00

Novogodišnji party u Tvornici

Novogodišnji party u Tvornici

share

Najveći novogodišnji party i ove godine u Tvornici kulture

Tvornica kulture i Radio Tvornica i ove godine organiziraju jedan od najvećih novogodišnjih tuluma u gradu. Party će se i ove godine protezati na dva floora, a naši ponajbolji DJ-evi pobrinut će se za to da u novu 2024. godinu uplešete uz raznoliku selekciju velikih hitova.

Veliki će pogon Tvornice kulture 31. prosinca preuzeti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin koji će vrtjeti omiljene pop i rock hitove od 80-ih godina do danas. Budući da će se party odvijati na oba plesna podija, u Malom će pogonu poznati mladi tročlani DJ kolektiv trepaj il’ krepaj puštati kvalitetnu i opasnu selekciju trap glazbe. Obožavana i uigrana DJ ekipa pobrinut će se za vruću plesnu atmosferu u Šubićevoj u najluđoj noći u godini. Tradicionalni doček Nove godine by Radio Tvornica na čak dva floora uz posebnu selekciju glazbe u Tvornici kulture počet će u 21 sat, a trajat će sve do 4 sata iza ponoći.

Ulaznice po early bird cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Regular cijena ulaznice od 1. prosinca iznosit će 15 eura. Predzadnja cijena bit će 17 eura dok će na dan eventa za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 20 eura.

Sljedeći događaj