25
svi
Rijeka
The Beertija

Ocean Of Another + Arises u Beertiji

Rijeka | The Beertija

25. 05. 2024 | 21:00

Ocean Of Another + Arises u Beertiji

Ocean Of Another / foto: Dino Možek

share

Dvodnevna koncertna promocija EP “One Day This Pain Will Subside” riječkog metal core benda Ocean of Another s posebnim gostima!

Ocean Of Another je hrvatski moderni metal/metalcore bend osnovan početkom 2022. godine.
Bend se u svojim pjesmama bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe. Putem svojih pjesama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu ‘’Postanite kap u Oceanu drugog’’. Samo dijeljenjem svojih iskustava, strahova i boli možemo zacijeliti i ozdraviti.

EP “One Day This Pain Will Subside” vodi slušatelje na putovanje samospoznaje. Lirski, pjesme se bave boli, usamljenošću i traumom ljudskog stanja. Bend otvara svoje najdublje rane i boli kako bi se povezao s publikom, ističući da svatko osjeća bol i da u toj boli nitko nije sam.

U konačnici, cilj benda je pomoći ljudima da se povežu i otkriju svoje pravo ja.

U svijetu u kojem je kapitalizam stavio cijenu na sve, uključujući i revoluciju, bend nastoji pokazati da je konačni čin pobune čin samospoznaje. Poznavanje samog sebe sprječava druge da postanu tvoji gospodari.

Bend je aktivno uključen u stvaranje svojih glazbenih spotova, baveći se pisanjem, produkcijom, režijom i snimanjem uz pomoć talentiranih prijatelja kao što su Mara Prpić, Dino Možek, Vjekoslav Palinić i Damir Debanić. Svaki video je DIY projekt pod potpunom kreativnom kontrolom benda.

Arises je zadarski atipični metal bend ima svoj prepoznatljiv zvuk koji na domaćem terenu nije svakidašnji. Žanr njihove glazbe novijeg datuma može biti spoj groove metala, melodic deatha i grungea s neizbježnim solo dionicama i pravim omjerom growl i clean vokala.

ULAZNICE

PRETPRODAJA: 8 €
NA DAN KONCERTA: 10 
PRODAJNA MJESTA: Dallas music shop (Rijeka) // Entrio

Sljedeći događaj