24
svi
Rijeka
The Beertija

Ocean Of Another + Sworn to Death u Beertiji

Rijeka | The Beertija

24. 05. 2024 | 21:00

Ocean Of Another + Sworn to Death u Beertiji

Ocean Of Another / foto: Dino Možek

share

Dvodnevna koncertna promocija EP “One Day This Pain Will Subside” riječkog metal core benda Ocean of Another s posebnim gostima!

Ocean Of Another je hrvatski moderni metal/metalcore bend osnovan početkom 2022. godine.
Bend se u svojim pjesmama bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe. Putem svojih pjesama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu ‘’Postanite kap u Oceanu drugog’’. Samo dijeljenjem svojih iskustava, strahova i boli možemo zacijeliti i ozdraviti.

EP “One Day This Pain Will Subside” vodi slušatelje na putovanje samospoznaje. Lirski, pjesme se bave boli, usamljenošću i traumom ljudskog stanja. Bend otvara svoje najdublje rane i boli kako bi se povezao s publikom, ističući da svatko osjeća bol i da u toj boli nitko nije sam.

U konačnici, cilj benda je pomoći ljudima da se povežu i otkriju svoje pravo ja.

U svijetu u kojem je kapitalizam stavio cijenu na sve, uključujući i revoluciju, bend nastoji pokazati da je konačni čin pobune čin samospoznaje. Poznavanje samog sebe sprječava druge da postanu tvoji gospodari.

Bend je aktivno uključen u stvaranje svojih glazbenih spotova, baveći se pisanjem, produkcijom, režijom i snimanjem uz pomoć talentiranih prijatelja kao što su Mara Prpić, Dino Možek, Vjekoslav Palinić i Damir Debanić. Svaki video je DIY projekt pod potpunom kreativnom kontrolom benda.

Mladi death groove metal bend Sworn to Death dolaze u Rijeku na svoj premijerni nastup na kojem promoviraju svoj istoimeni debi album izdan prošle godine.

ULAZNICE

PRETPRODAJA: 8 €
NA DAN KONCERTA: 10 
PRODAJNA MJESTA: Dallas music shop (Rijeka) // Entrio

Sljedeći događaj