21
pro
Osijek
Dvorana Gradski Vrt

Ocean & Prijatelji

Osijek | Dvorana Gradski Vrt

21. 12. 2022 | 20:00

Ocean & Prijatelji

unnamed (5)

share

Zanima li vas kako zajedno zvuče splitski Ocean, Zorica Kondža, Goran Karan i Tedi Spalato, pripremite se na veliki osječki božićni spektakl u Gradskom vrtu 21.12. u 20:00 sati!
Riječ je o prekrasnom projektu Dalmatinaca, koje je okupio frontmen grupe Ocean, Dino Pleština. Nakon što su rasprodali Lisinski 04.04. u jeku pandemije i rata u Ukrajini, veliku božićnu turneju započinju baš u Osijeku, želeći tako osječkoj publici pokloniti dalmatinsku ‘pismu’ izvedenu na drugačiji način, u velikoj produkciji za orkestar i bogatim aranžmanima maestra Joška Banova.
I sam autor sad već hitova poput Uzalud, Korakom po nebu, Osmijesi u boji ne krije uzbuđenje pred veliki osječki koncert. Uz Dinu koji se bavi glazbenom produkcijom i autorskim radom, osnovu grupe Ocean čini izrazito talentirana pjevačica i prva violina splitskog HNK Marica Vilibić te pjevač Stjepan Radić.”Gradski vrt je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na ovako velikoj i lijepoj pozornici. Jako se veselimo ovom divnom koncertu nakon kojeg nas čekaju koncerti u Vukovaru, Varaždinu, Rijeci i Mariboru”.
Našim fanovima i publici pripremamo nove singlove i suradnje sa našim dragim prijateljima Zoricom Kondžom i Goranom Karanom koje ćemo službeno objaviti početkom studenog i predstaviti uživo na koncertnoj turneji u prosincu”.
Za sve skladbe za ovu prigodu aranžman potpisuje maestro Joško Banov, koji će dirigirati Big bendom i gudačkim ansamblom. Tijekom večeri grupa i njihovi prijatelj izvesti će divne duete hitova poput ”Zar je voljeti grijeh”, ”Ti si moj san”, ”Sve ću preživit”, ”Zauvik tvoj”

Sljedeći događaj

21
pro
Osijek
Dvorana Gradski Vrt
OCEAN Božićni koncert