21
pro
Osijek
Dvorana Gradski Vrt

Ocean & Prijatelji

Osijek | Dvorana Gradski Vrt

21.12.2022 20:00

Ocean & Prijatelji

share

Zanima li vas kako zajedno zvuče splitski Ocean, Zorica Kondža, Goran Karan i Tedi Spalato, pripremite se na veliki osječki božićni spektakl u Gradskom vrtu 21.12. u 20:00 sati!
Riječ je o prekrasnom projektu Dalmatinaca, koje je okupio frontmen grupe Ocean, Dino Pleština. Nakon što su rasprodali Lisinski 04.04. u jeku pandemije i rata u Ukrajini, veliku božićnu turneju započinju baš u Osijeku, želeći tako osječkoj publici pokloniti dalmatinsku ‘pismu’ izvedenu na drugačiji način, u velikoj produkciji za orkestar i bogatim aranžmanima maestra Joška Banova.
I sam autor sad već hitova poput Uzalud, Korakom po nebu, Osmijesi u boji ne krije uzbuđenje pred veliki osječki koncert. Uz Dinu koji se bavi glazbenom produkcijom i autorskim radom, osnovu grupe Ocean čini izrazito talentirana pjevačica i prva violina splitskog HNK Marica Vilibić te pjevač Stjepan Radić.”Gradski vrt je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na ovako velikoj i lijepoj pozornici. Jako se veselimo ovom divnom koncertu nakon kojeg nas čekaju koncerti u Vukovaru, Varaždinu, Rijeci i Mariboru”.
Našim fanovima i publici pripremamo nove singlove i suradnje sa našim dragim prijateljima Zoricom Kondžom i Goranom Karanom koje ćemo službeno objaviti početkom studenog i predstaviti uživo na koncertnoj turneji u prosincu”.
Za sve skladbe za ovu prigodu aranžman potpisuje maestro Joško Banov, koji će dirigirati Big bendom i gudačkim ansamblom. Tijekom večeri grupa i njihovi prijatelj izvesti će divne duete hitova poput ”Zar je voljeti grijeh”, ”Ti si moj san”, ”Sve ću preživit”, ”Zauvik tvoj”

Sljedeći događaj

12 - 17
lis
zagreb
arena
Bojan Gagić “12 mrtvih ptica”