11
ožu
Zagreb
Peti Kupe

One Drop Music: After Affair, Kristijan Molnar, Pepi Jogarde

Zagreb | Peti Kupe

11. 03. 2023 | 20:00

One Drop Music: After Affair, Kristijan Molnar, Pepi Jogarde

One Drop Music_vizual

share

Nakon uspješnog lansiranja u studenom prošle godine, One Drop Music u svojem drugom izdanju 11. ožujka predstavlja najbolje od regionalnih DJ-a, predvodnika klupskog zvuka iz Sarajeva, Beograda i Zagreba. Prvi put u ovoj kombinaciji na okupu su miljenici regije After Affair, Kristijan Molnar i Pepi Jogarde.
After Affair, sarajevski dvojac vrlo popularan u regiji, nakon godina za DJ pultom, najavljuju more nove muzike i live nastupe.

Za ovu prigodu pripremaju nešto posebno – hybrid DJ set kao novi način prezentacije glazbe. Već omiljeni i u Zagrebu, After Affair poznati su po spajanju old school housea s novim stilovima.
Konstanta regionalne scene, Kristijan Molnar sve je uspješniji i izvan granica ovih prostora. Uz specifičnu kameleonsku kvalitetu DJ-inga, uspijeva se savršeno prilagoditi svakom događaju i dati mu vlastiti štih. Posvećen je promicanju širokog spektra glazbe; od deep techna, twisted disca, NYC housea, modernog vala, bitter beatsa ili sweet soula.

U okvirima hrvatskog i regionalnog clubbinga o Pepiju Jogardeu znamo manje-više sve. Poznat po uživanju u ljepotama postojanja, upravo na taj način i glazbom privlači plesače na podij. To čini već desetljećima kao selektor i domaćin na brojnim glazbenim večerima s vrućim gostovanjima.

Sljedeći događaj

12
ožu
Zadar
Providurova palača
Mimika Orchestra