10
lis
Zagreb
Boogaloo

Opća Opasnost

Zagreb | Boogaloo

10. 10. 2022 | 20:00

Opća Opasnost

Opća Opasnost

share

Legendarni županjski rockeri Opća Opasnost stižu u Boogaloo prirediti još jedan vrhunski koncert. U ovom zagrebačkom klubu su se već poprilično udomaćili i sigurno je da ni ovaj put neće razočarati publiku. Bend je početkom listopada proslavio 30 godina od prvog koncerta što će biti dodatan povod večeri za pamćenje. Datum za ubilježiti u rokovnike ili pametne mobitele je 21.10. (petak)! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio.

Opću Opasnost osnovali su dvojica mladih Županjaca, Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić 1992. godine, tada obojica u sastavu 131. brigade Hrvatske vojske. Godinu kasnije godine snimili su i objavili svoj prvi studijski materijal, album u obliku kasete, koji je naslovljen jednostavno „Opća Opasnost“.

Opća Opasnost je odonda nanizala desetak diskografskih izdanja i postala jedan od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj. Dobitnici su i nagrada Fender Roland te Mega Muzika Award. Svoj su status potvrdili i kao predgrupe bendovima kao što Whitesnake, Uriah Heep i Bon Jovi.

Sljedeći događaj