14
srp
Šibenik
Martinska

Overground Festival

Šibenik | Martinska

14. 07. 2023 | 16:00

Overground Festival

overground_2023-1200x1600px-01_0

share

Boutique festival za hedonizam na najjače.

Sezonu ljetnih glazbenih festivala na Martinskoj ove godine otvara Overground, dvodnevna smotra elektroničke glazbe koja će se u zoni šibenske zabave održati 14. i 15. srpnja, uz nastupe inozemnih i domaćih glazbenika.

Program je to šibenskog Tunela čiji će residenti PaleolitiK i NeedleDrop u noćima petka i subote predstavljati lineup i zajedno sa svojim gostima DJ-ima promovirati zvuk karakterističan za klub iz kojeg dolaze i za labele čiji će predstavnici nastupati na Martinskoj .

“Tunel je doslovno underground, jer je ukopan u podzemlju nekadašnje vojne baze, a ljeto je više za ‘overground’ pa ćemo taj centralni vikend srpnja provesti s našom publikom pod vedrim nebom i uživati u muzici DJ-a s raznih meridijana i paralela”, najavljuju iz organizacije RatCat koja u svojoj šestoj clubbing sezoni prvi put izlaže sound Tunela ‘overground’.

3 dana odlične muzike, 2 noći, 2 stagea, 15+ artista, dnevni program, chill & cocktail & fun, afteri, kamp za posjetitelje, antistres ugođaj, trosatni DJ setovi + po jedan LIVE svake noći

LINE UP //

Auf Wiedersehen, Curses, Felver, Ivna Ji, Local Suicide, NeedleDrop, PaleolitiK, +Kvamperfek+ , Sergej Snooze, Stellarcompanion, Teniente Castillo…
USKORO NOVA IMENA!

Sljedeći događaj

14 - 16
srp
DALMACIJA
Trilj
Trilj Eko Festival