08
stu
Zagreb
Dva osam

Paprika Korps u klubu Dva Osam

Zagreb | Dva osam

08. 11. 2023 | 21:00

Paprika Korps u klubu Dva Osam

Paprika Korps u klubu Dva Osam

share

Paprika Korps u klubu Dva Osam

Paprika Korps poljski je reggae band koji će svojim koncertom 8.11. u DVA OSAM, hladnu jesensku noć pretvoriti u pravi tropski raj! Ovaj fenomenalni heavy reggae sastav svoju muziku stvara uz kombinaciju s live dub tehniciranjem, a specifičan je po tome što se u svom zvuku ne boje koristiti distorziju na gitarama, zbog čega su vrlo originalni.

Papriku Korps karakterizira njihova neopisiva energija na živim nastupima. Inovativni glazbenici svoju muziku doslovno žive na pozornici i znaju kako napraviti ugođaj među publikom. Od osnutka u travnju 1996. godine Paprika Korps zaslužio je status jednog od koncertno najaktivnijih europskih bendova. Rado su viđeni gosti i kod nas, otkako su nas prvi puta posjetili davne 2002. redovni su gosti u domaćim klubovima kao i na festivalima. Čast nam je da će po prvi puta nastupati u klubu DVA OSAM te tako donijeti dašak tople, ljetne atmosfere i reggae zvukove na brdo Jabukovac.

Cijena ulaznice:

– 8,00 € u pretprodaji
– 11,00 € na ulazu u klub
– 7,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

Sljedeći događaj

09 - 10
stu
Pula
Istarsko narodno kazalište – Kazališna kuća Pula
opera rosa – opera za bebe u Istarskom narodnom kazalištu