10
lis
Zagreb
Tvornica kulture

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar - Tvornica kulture

Zagreb | Tvornica kulture

10. 10. 2023 | 20:00

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar - Tvornica kulture

parni-valjak-2023-tvornica-1920×1080-widescreen-no-logos

share

Parni valjak feat. Igor Drvenkar u Zagrebu

Nakon što su svoje novo poglavlje uživo predstavili proljetnom turnejom u klubovima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, Parni Valjak za jesen najavljuje i koncertni datum koji se s nestrpljenjem iščekivao – onaj u Zagrebu. U utorak, 10. listopada stižu i na pozornicu kultnog zagrebačkog kluba – Tvornice kulture!

“S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i na zagrebačko odredište! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u Tvornici kulture!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju ovaj nastup pred publikom u Zagrebu.

Njihov koncert u Tvornici kulture bit će vrhunac ovogodišnjih koncertnih aktivnosti, a pred publiku ovog kultnog zagrebačkog koncertnog prostora stat će 10. listopada. Ulaznice su dostupne u prodaji od srijede, 14. lipnja točno u podne, putem sustava Eventim, po pretprodajnoj cijeni od 20 eura za early bird (limitirani broj dostupnosti) te 25 eura za regularnu kategoriju. Na dan koncerta iznosit će 30 eura.

Sljedeći događaj

10
lis
Zagreb
Klub Močvara
Zimizelen u Močvari