24
velj
Zagreb
KSET

Paul The Walrus i Como Bluff

Zagreb | KSET

24. 02. 2023 | 20:00

Paul The Walrus i Como Bluff

unnamed (4)

share

Zagrepčani Paul the Walrus vraćaju se u KSET, u petak, 24.2. promovirati svoj prvi album „Sunset Clause“!

Opisani kao istočnoeuropska verzija Beatlesa, sviraju indijem obojeni retro pop-rock koji brzo ulazi u uho, a teško ga napušta. Njihova glazba oslanja se na očite uzore poput Beatlesa, Weezera, Blura i Beach Boysa s originalnim autorskim pečatom i DIY pristupom.

Nastali kao projekt Borne Mijolovića, sviraju od 2018. godine pri čemu se Borni na pozornici pridružuju Miro Kadijević, Martin Trgovec i Ivan Luić. Iza sebe imaju brojne klupske nastupe, kao i nastupe na INMusicu i Ferragosto Jamu, a u KSET dolaze promovirati prvi album „Sunset Clause“ izdan krajem 2022. Dosad su s njega izdali dva singla praćena spotovima – Breathe i Shade. Postavu će za ovu priliku proširiti zborom i dodatnim glazbenicima, uz još iznenađenja!

Kao predgrupa nastupit će prijateljski bend Como Bluff, alternativni rock trio sastavljen od veterana zagrebačke scene.

Miro Kadijević, Luka Jambrošić Andro Jambrošić stvaraju glazbu koja spaja utjecaje grungea, stoner i indie rocka, a iza sebe zasad imaju dva EP izdanja: „Como Bluff“ iz 2020. i „Sketchy Laughin’ Music“ iz 2022. Dok planiraju izlazak još jednog EP-ja, svoju pravu snagu pokazat će uživo!

Karte je po pretprodajnoj cijeni od 5,50 € mogu se kupiti putem linka. Na dan koncerta cijena karte je 6,50 €.

Sljedeći događaj

24
velj
Rijeka
Beertija
Kraj Programa i Ochi