03
kol
Rijeka
Trsatska gradina

Trsatska gradina: Pavel - ODGOĐENO

Rijeka | Trsatska gradina

03. 08. 2023 | 21:30

Trsatska gradina: Pavel - ODGOĐENO

PAVEL-min

share

Pavel je je nastao 2007. godine, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez, s namjerom da se kroz alter ego predstavljaju pjesme pretežno akustično/kantautorskog izričaja.

Pavel i album „I mi smo došli na red“ nominiran je u čak 4 kategorije za diskografsku nagradu „Porin 2015.“, između ostalog i u dvije najbitnije kategorije za Album godine i za Pjesmu godine, te za Najbolji pop album godine.
Malo poslije, već 2016. godine singl „Poslije nas“, koji je najavio album „Družba krivih odluka“ (2017.), puna 4 mjeseca bio je najvrćeniji singl u Hrvatskoj po službenoj listi ZAMP-a, a samo na osnovu jednog singla na „Porinu 2016.“ Pavel je dobio 3 nominacije među kojima je i ona najprestižnija za Pjesmu godine.

Trenutno grupa Pavel radi na novim skladbama za novi album, a singl koji je izašao u jesen 2022. godine, duet sa Sanjom, Marinkom i Zecom (Novi Fosili)„Dani koji sjaje“ osvojio je čak 3 nominacije za Porin 2023. godine i to jednu od najprestižnijih, onu za Najbolju pjesmu godine.
Uz Aljošu Šerića i sjajnu Antoniu Matković Šerić, grupu Pavel čine kako i sam Aljoša kaže „Junaci Pavelove ulice“, sve prekaljeni glazbenici Jurica Hotko (klavir, klavijature), Toni Tkalec (gitara), Dean Melki (violina), Stipe B. Mađor (truba), Filip Hrelja (bubanj) i Josip Radić (bas gitara).

***
Ne sumnjamo da će se za ovaj koncert tražiti karta više zato osigurajte svoju na vrijeme.
***
Vrata Gradine otvaraju se u 20:00 sati, a koncert započinje u 21:30 sati.
***
➡️𝐆𝐃𝐉𝐄 𝐊𝐔𝐏𝐈𝐓𝐈 𝐔𝐋𝐀𝐙𝐍𝐈𝐂𝐄?⬅️
⏩U Vintage baru na Trsatskoj gradini
⏩putem portala www.mojekarte.hr
⏩New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji
⏩Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka
⏩Dallas Records Rijeka / Splitska 2a /
⏩Na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu

Sljedeći događaj

04
kol
Pula
Arena
Dalmatino u pulskoj Areni