20 kol - 27 tra
Bol
585 CLUB

Petar Grašo

Bol | 585 CLUB

20 .08 - 27.04 .2022

Petar Grašo

petar_graso-post.png

share

Jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatske klupske scene najavljuje povratak zlatne glazbene i plesne groznice na Bol. 585 Club smješten je na jednoj od najatraktivnijh lokacija, a od svog otvaranja privlači pažnju posjetitelja diljem svijeta. Već dobro poznati klupski program te gostovanja poznatih svjetskih izvođača i ove će godine biti pojačan pravim koncertnim poslasticama. U Bol stiže Petar Grašo, istinski dalmatinski romantik, čiji je nastup potvrđen za 20. kolovoza.

585 Club proslavio se svojom posebnom zlatnom formulom – ništa manje nego samo najbolje kada je riječ o iskustvu, glazbenom programu i uspomenama njihovih posjetitelja. Lokacija i atraktivni interijer, koji svojim materijalima i brojnim detaljima na najljepši mogući način povezuju prirodu, zvjezdano nebo, plesni podij i pozornicu, savršena su kulisa za nezaboravne ljetne provode. Svirali su ovdje brojni velikani svjetske klupske scene, koji će stići na Bol i ove godine, a za obožavatelje svirki uživo, klub ponovno donosi prave koncertne poslastice.

Iako će klupski program trajati gotovo do rujna, pred sami kraj ljeta, točnije 20. kolovoza, stiže i Petar Grašo. Prepoznatljivi glas istinskog romantika te njegove pjesme, koje se desetljećima nalaze na vrhovima glazbenih ljestvica diljem regije, najbolji su mogući način za reći doviđenja najljepšoj plaži na svijetu, ljetu i moru, bajkovitim zalascima i još ljepšim svitanjima sunca. Koncert Petra Graše počinje u 22 sata.

Kada je riječ o već spomenutom klupskom programu, četvrtak je rezerviran za Gold’s Finest, petkom će plesni podij zasjati uz program The Shining, a subota će i dalje biti u znaku klupske poslastice pod imenom Lolly. Nedjelje će obilježiti Revolt – Join The Resistance, prestižni tech, house i underground koncept. Poznatu bračku fjeru i ove će godine obilježiti Golden Horn Festival, uz domaće i strane izvođače.

Regularna cijena ulaznica, koje će se prodavati u ograničenoj količini, iznosi 125 kn, nakon čega će iznositi 150 kuna. Mogu se osigurati putem sustava Entrio te na svim prodajnim mjestima Entria, kao i na blagajni kuba. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 200 kuna.

Sljedeći događaj

21
kol
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Sv. Križ Začretje
9. Zagorje Etno Blues festival