31 pro - 01 sij
Zagreb
Peti Kupe

Peti Kupe pres. New Years Eve w/ The Reflex

Zagreb | Peti Kupe

31 .12 - 01.01 .2022

Peti Kupe pres. New Years Eve w/ The Reflex

319976734_198621496007043_8551877019078728671_n

share

Finger food – Lari & Penati
Piće dobrodošlice
Early bird ulaznice: 160 kn
Kako bolje dočekati Novu godinu nego uz DJ-a koji pršti veseljem, energijom i vještinom te sposobnošću prilagođavanja publici? Upravo to je The Reflex, jedan od najpoznatijih svjetskih remiksera, koji je svojim radom uspio spojiti Michaela Jacksona, The Clash, The Doors, Diannu Ross i The Beatles.
Mnogi ga zovu čarobnjakom, a Noel Gallagher kaže i da je genije. Podignuvši remiksiranje na novu razinu, The Reflex je zaokupio pozornost diljem svijeta i izgradio impresivnu vojsku obožavatelja. Ponekad već umorne klasike ili neprimijećene stvari oživljava, dajući im novi život.
Pravim imenom Nicolas Laugier, odrastao je u Francuskoj, no adresu je kasnije pronašao u Londonu. Potječući iz skromne radničke obitelji, Nicolas je uz mnogo teškoća i skromnu ušteđevinu, uspio postati The Reflex i izgraditi profesionalnu glazbenu karijeru. Vrlo je širok krug podržavatelja njegovog rada, a među njima su i Gilles Peterson, Giorgio Moroder, DJ Harvey, Disclosure, Dimitri from Paris, Jazzy Jeff.
Setovi mu sadrže pravu mješavinu disca, funka, boogie housea i rariteta, puno njegovih remikseva, ali i neobjavljenog materijala. Ovoj savršenoj muzičkoj kombinaciji za doček Nove pridružit će se svojim izborom i iskusni znalci – Eddy Ramich i Frx.
Tvorac nekadašnjeg Kontrapunkta i poznati domaći house DJ i producent Eddy Ramich bogatu je karijeru posljednjih godina nastavio u Berlinu. I svestrani Frx dobro je poznato lice koji svoju šarenu selekciju već dugo isporučuje u domaćim klubovima te na radio valovima.
Probranu muziku pratit će i finger food zalogaji u režiji sjajnih Lari & Penati te piće dobrodošlice.

Sljedeći događaj