04
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Piaf! The Show - 60th anniversary

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

04. 02. 2023 | 19:30

Piaf! The Show - 60th anniversary

7138d807a3ac80396d65ea94ddfdca2f

share

Svjetska turneja predstave Piaf! The Show u povodu obilježavanja 60. obljetnice smrti legendarne šansonijerke Edith Piaf.
Nakon oduševljenja publike u Lisinskom 2018. godine, predstava Piaf! The Show vraća se u Zagreb predvođena izvrsnom glumicom i pjevačicom izvanredne karijere Nathalie Lermitte. Ovom ulogom Nathalie je očarala i publiku i kritiku, kao i one koji su bili bliski s Edith Piaf. Francuska zvijezda Alain Delon o Nathalie je rekao: „Zbog toga što je sjajna pjevačica i sjajna glumica, ona ne imitira Piaf…, ONA JEST Piaf na pozornici!…“
Pjevanje je pravi poziv za Nathalie Lermitte, koja je od svoje 18. godine odigrala brojne uloge i snimila niz albuma, igrala u brojnim mjuziklima, uključujući Starmaniju i La petite fille aux allumettes, koja je bila nominirana za prestižnu nagradu Molières.
Godine 2017. Nathalie se pridružila ansamblu predstave Piaf! The Show kako bi sačuvala i podijelila sa svijetom glazbenu baštinu i sjećanje na Edith Piaf.
S više od četiristo nastupa u pedeset zemalja i preko milijun gledatelja, Piaf! The Show najveći je frankofonski uspjeh u svijetu od 2015. godine. Piaf! The Show trijumfirao je u rasprodanom njujorškom Carnegie Hallu i pariškoj Olympiji uz posebno gostovanje poznatog pjevača i skladatelja Charlesa Dumonta.
Svi koji su vidjeli ovu veličanstvenu predstavu, jednoglasno se slažu u tome da je ona bez konkurencije „najljepša posveta karijeri Edith Piaf…“
Piaf! The Show osmislio je i režirao kazališni div Gil Marsalla, koji je fantastičnu priču o karijeri glazbene ikone ispričao kroz njezine nezaboravne pjesme s originalnom scenografijom i projekcijama nikad prije objavljenih slika.

Sljedeći događaj

04
velj
Zagreb
Tvornica kulture
Grše u Tvornici kulture