08
ruj
Zagreb
Tvornica kulture

Piloti i Aerodrom u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

08. 09. 2023 | 21:00

Piloti i Aerodrom u Tvornici

Piloti Aerodrom Tvornica 8.9.2023.

share

Kiki Lesandrić i Piloti | Jurica Pađen i Aerodrom | Zagreb, Tvornica kulture | Petak, 8.9.2023., 21h

U sklopu svojih ljetnih turneja, bendovi Piloti i Aerodrom predvođeni Zoranom Kikijem Lesendrićem i Juricom Pađenom stižu i u zagrebačku Tvornicu kulture. Zajedničkim će open-air koncertom dva kultna benda svoje najveće hitove lansirati pred zagrebačku publiku u petak, 8. rujna 2023. godine.
Srpski glazbenik i skladatelj, Zoran Kiki Lesendrić, osnovao je grupu Piloti 1980. godine. Bend je svoj eponimski prvijenac objavio 1981. godine, a svojim je romantičnim i nježnim rock baladama osvojio srca slušatelja diljem bivše države. Jurica Pađen, svestrani glazbenik i autor brojnih hitova čije je ime urezano u razdoblje novog vala, 1978. je godine osnovao grupu Aerodrom.

Piloti i Aerodrom najavljuju pravu avijatičarsku poslasticu kojom će publika proletjeti desetljećima bogatih karijera i diskografija dvaju velikih bendova. Pod rujanskim će zvjezdanim nebom zasjati neke odavno poznate zvijezde i podsjetiti na velike i važne trenutke regionalne glazbe, ali i predstaviti svoj nove materijale kojima otvaraju neka nova poglavlja u svojim glazbenim karijerama.

Ulaznice po early bird cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

Sljedeći događaj