14
lis
Zagreb
AKC Attack

Pistolero w/ Volster [Secession / Out Of Place / Traum]

Zagreb | AKC Attack

14. 10. 2022 | 22:00

Pistolero w/ Volster [Secession / Out Of Place / Traum]

pist

share

AKC ATTACK / Petak / 14-10-2022 / 22-06

Nakon ljetne pauze, u petak 14.10.2022., Pistolero se vraća u mračne prostore Medike gdje će protresti zidove standardno masnim i uvijek svemirskim zvukom. U goste stiže osječki techno majstor Volster, koji će svoju glazbenu viziju predstaviti u Attacku, a podrška su Pistolero rezidenti Haktal, Zmayo i VJ Wild Bronco.

VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM]
Volster je jedna od najzapaženijih figura hrvatske techno scene i kroz godine kontinuirano razvija svoj prepoznatljivi i teksturirani techno zvuk, što ga je dovelo do objavljivanja glazbe, kako preko vlastite dvije izdavačke kuće (“Secession” i “Out Of Place”) do etiketa kao što su “Edit Select”, “Vakum”, “Northallsen” itd. a paralelno s produkcijom, pokreće i serijal TRAUM partija u Osijeku na kojem ugošćuje velik broj kvalitetnih techno imena. Nastupao je diljem Europe, a od mjesta na kojima je predstavio svoj zvuk, svakako treba izdvojiti kultni berlinski “Berghain”, ali i “Dimensions Festival” te “MoDem”.
www.soundcloud.com/volster
www.facebook.com/volstermusic

Zmayo [Pistolero Rec]
Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je rezident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima, te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od psihodeličnog techna i dark progressiva do svemirskog psytrancea ili prljavog i mračnog breakbeata.
www.soundcloud.com/zmayo
www.mixcloud.com/zmayo

Haktal [Pistolero Rec / Hybrid]
Haktal je uglavnom fokusiran na mračniji groove techna, psygressiva i darkproga ali ponekad uživa posjetiti i svijet psytrancea u kojemu miješa fullon, twilight i forest stilove. Svojom pomno probranom selekcijom koja miriše na mrak ništa ne ostavlja slučaju.
www.soundcloud.com/haktal

Pretprodaja Entrio: 45 HRK [5,97 EUR]
Na ulazu: 60 HRK [7,98 EUR]
Broj ulaznica je ograničen na 200.

 

Sljedeći događaj

15
lis
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Sisak
Krankšvester