20
svi
Rijeka
Pogon kulture

Po' metra crijeva

Rijeka | Pogon kulture

20. 05. 2023 | 20:00

Po' metra crijeva

Po’ Metra Crijeva foto by Dark Indigo

share

Koncertna promocija povodom izlaska novog albuma “Boškarin 4” ča-metal institucije Po’ Metra Crijeva na rasporedu je u subotu, 20.5. u Pogonu kulture. Na koncertu će predstaviti novi album u cijelosti uz niz poznatih hitova, a za Vas su uz Franeta Iznutricosjeka i Djeda Mrza pripremili nova čudovišta.
Ovim putem vas pozivamo na najveću i najhuju ča metal feštu!

Early bird ulaznice su u prodaji do 15.1.2023. i to po cijeni od 55,00 kn (7,30 €). Nakon toga kreće pretprodaja po cijeni od 10 €, dok će na dan koncerta za ulaznicu treba izdvojiti 15 €. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.

Osnovani 2003. godine, iza sebe imaju tri službena albuma u vlastitom izdanju
”Črne Besede Va Kastafskih Šumah”, Metal Va Guzice” i ”Ča Metal”.
Atraktivna vizualna prisunost i teledirigirana live prezentacija kulminirati će na proljeće s novim albumom “Boškarin 4” za izdavača No Profit Recordings.

Inspiraciju crpe iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i metala. Zvukom benda, uz višeglasno pjevanje, žestoke gitare, synthove i bubnjeve dominiraju sopile – tradicionalni hrvatski primorski drveni puhački instrument čije je sviranje „na tanko i debelo“ dio zaštićene UNESCO-ve svjetske kulturne nematerijalne baštine.

Sljedeći događaj

20
svi
Zagreb
Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)
“Queen Tribute” – Bohemian Rock Symphony