09
velj
Zagreb
Peti Kupe

Pocket Palma

Zagreb | Peti Kupe

09. 02. 2023 | 20:00

Pocket Palma

pocket palma /Matej Grgić

share

pocket palma, sve uspješniji synth-pop trio koji čine Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek, dolazi u četvrtak, 9. veljače i u Peti Kupe! Klubom u Trnjanskoj 5 odjekivat će retro instrumentalne dionice, elektronički zvukovi i dreamy vokali, prepoznatljivi za ovaj trojac.

Još 2012. Anja i Luka počinju zajednički put kao Side Project. Nakon dva dark-pop albuma na engleskom, odlučuju u potpunosti promijeniti priču, pa se prebacuju na materinji jezik i hrabro kreću koračati nostalgijom za osamdesetima. Inspirirao ih je povratak osamdesetih u mainstream medije i pop kulturu te svojevrsni underground retro pokret koji je nastao. Njihove pjesme odišu nostalgijom za SMS porukama, prženim CD-ima i road tripovima.

Sastavu se ubrzo pridružuje i gitarist Bruno Žabek, koji u live nastupe donosi malo divljine. Nizu albuma, odlično prihvaćenih od publike i kritike, dodali su i posljednji pod imenom “Atomi”, koji je svojom zrelošću zacementirao mjesto ovog trija na regionalnoj sceni. Presjek glazbe sa svih albuma predstavit će u Petom Kupeu publici s kojom sjajno komuniciraju kako putem društvenih mreža, tako i na nastupima uživo.

 

Sljedeći događaj