06
svi
Kutina
Baraka

Priče iz Svemira: Ochi, Evolted, Sworn to Death

Kutina | Baraka

06. 05. 2023 | 20:00

Priče iz Svemira: Ochi, Evolted, Sworn to Death

Ochi

share

– lokacija: Baraka, Kutina
– upad: 5€ (ulaz za mlađe od 18 godina je besplatan)
Izvođači:
Ochi (post-hardore, Rijeka)
Ochi je post-hardcore/grunge bend nastao u Rijeci 2021. godine. Glazba koju stvaraju kaotično je putovanje koje prate osjećaji straha, otpora, propadanja i prihvaćanja, a sve to u jednu cjelinu obuhvaćaju oštri riffovi, masni bass i kidajući refreni. Topla su preporuka svim ljubiteljima alternativnih podžanrova rocka kao što su stoner, grunge i post-hardcore. Nov i osvježavajuć zvuk na sceni te uopće ne sumnjamo u to da će vas ostaviti bez teksta.
Evolted (nu-metalcore, Zagreb)
Evolted je bend friško opremljen novim zvukom te ih možemo smjestiti u nu-metalcore podžanr. Aktivni su od 2021. godine, a debitirali su ove godine svojim singlom „Gravity eater“. Svemirske teme i svemirski zvuk ovog sastava odvest će vas na puteve koje dosad niste prošli i ispričati priče koje dosad niste čuli.
Sworn to Death (groove metal, Zagreb)
Sworn to death je groove metal bend iz Zagreba. Nedavno su debitirali svojim prvim istoimenim albumom te su i više nego spremni zapljusnuti nas svojim novim, žestokim zvukom. Dođi i prepusti se žestokom groove-u i dopusti da ti ispriča priču.
*Nastup benda Ochi dio je programa „Upadaj u kombi“
*Organizacija eventa je sufinancirana od strane Grada Kutine

Sljedeći događaj

06
svi
Čakovec
Trg Republike Čakovec
30 rođendan Blackouta: Bahamadia