10
stu
Zagreb
Aquarius

Priku @ Aquarius

Zagreb | Aquarius

10. 11. 2023 | 22:00

Priku @ Aquarius

Priku @ Aquarius

share

Uzbudljiva zagrebačka noć u znaku virtuoza minimal housea – Priku stiže u Aquarius

PRIKU, čarobnjak house i minimal zvukova, poznat svjetski prepoznatljivim umijećem spajanja glazbe unutar DJ bootha, u petak, 10. listopada u klubu Aquarius po prvi će put nastupiti pred zagrebačkom publikom. Ovaj svjetski poznati Rumunj, rezident agencije Sunrise, koja dijeli scenu s imenima poput Raresha i Nine Kraviz, dolazi ravno iz Bucharesta gdje je nosi laskavi nadimak EL PRESIDENTE. Inače redovni izvođač u klubovima Circoloco i Amnesia na Ibizi, PRIKU će bez sumnje na veliki zagrebački plesni podij izmamiti broje ljubitelje elektronske glazbe.

Uz PRIKU, posjetitelje će zabavljati i njemački DJ Vladimir Išek, poznat kao Dikka, čija je remek-djela na europskim festivalima puštao i sam PRIKU. Također, tu je iskusni IGZ kao HTTPS rezident te novi članovi kolektiva, Muscaria i Francescu, koji donose svježi b2b set.

Za ovaj zaista poseban spektakl zaslužni su HTTPS i Smooth events, poznati po podizanju underground house, minimal i garage zvukova u Hrvatskoj. Uz najbolje ozvučenje, spektakularnu dekoraciju, light efekte i lasere, Aquarius će sljedećeg petka postati europski glazbeni raj.

“U Aquarisu koristimo L Acoustics ozvučenje koje košta više stotina tisuća eura te ga za ovaj događaj posebno podešavamo kako bi postigli najbolji efekt za posjetitelje. Atraktivna dekoracija light efektima i laserima podići će doživljaj Aquarius kluba na jednu sasvim novu raznu i našim posjetiteljima omogućiti ekskluzivni doživljaj po najvišim standardima europskih partyja.” – ističu organizatori.

Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.hr i na ulazu u klub. Early birds ulaznice su već rasprodane, stoga brzo klik na ovaj link da osigurate svoje mjesto:

Sljedeći događaj

11
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Lisinski subotom: NDR Elbphilharmonie Orchester i Joshua Bell