14
ruj
Zagreb
AKC Attack

Pržilica: Big Babe, UBT

Zagreb | AKC Attack

14. 09. 2022 | 20:30

Pržilica: Big Babe, UBT

bebe

share

Klub Attack! predstavlja:
Pržilica: Big Babe, UBT
14.9.2022. // 20:30 // 40 kn / 5.31 €
Pržilica se nastavlja i ove sezone. Nakon što smo prošle sezone odradili tek nekoliko gostovanja, stvari se polako normaliziraju i nadamo se da je ispred nas plodonosno razdoblje DIY Hardcore Punk gostovanja. U ovoj verziji Pržilice donosimo jedno provjereno lokalno ime i jedno novo ime s dalekog sjevera.
Za vas prže:

Big Babe (Hardcore Punk, Malmö)
https://big-babe.bandcamp.com/
Zagrebom je proteklih godina prošla nekolicina bendova iz dalekog Malmöa. Dva najrecentnija giga su gostovanje Axe Rasha u susjednom Grey Roomu i gostovanje HAG-a u bivšem BEK skvotu. Na oba giga uvjerili smo se u kvalitetu bendova i zdravu DIY priču koju gura ova ekipa iz Malmöa, stoga nismo previše dvojili kad smo dobili upit za gig od strane Big Babea. Inače, Big Babe dijeli neke članove s gore navedenim bendovima, dok im bubnjeve svira Patricia iz Beyond Pinka koji su na istom mjestu svirali sad već davne 2014. Sve navedene reference i više su nego dovoljan razlog su za dolazak u Attack i podržavanje DIY pankčine srijedom.

UBT (Radnički Hardcore Punk, Kvatrić)
https://ubtnoise.bandcamp.com/
Ovu ekipu Međimuraca i Kordunaša nije potrebno predstavljati svima onima iole upoznatim s regionalnom hardcore punk scenom. UBT od 2015. beskrupulozno praši svoju iskrenu verziju radikalne i angažirane pankčine. Da, angažirane! Radikalna kritika nije rezervirana samo za ekipu koja po infoshopovima lista opskurne pamflete i trabunja o teorijskim problemima. UBT-ova kritika je kritika prakse i kao takva je duboko ukorijenjena u post-tranzicijsku svakodnevicu. Bilo da napada propagandu HRT-a ili progovara o iskustvu ugnjetavanog radnika, Kumu je svaka na mjestu! A sve to dok je praćen munjevitom ritam sekcijom i sirovim riffovima koji UBT smještaju na sam vrh regionalne hardcore punk scene.

!!! VAŽNO !!!
Kao i za sve koncerte u organizaciji AKC Attacka, svima koji su mlađi od 18 dajemo 50% popusta prilikom kupnje karte.

 

 

 

Sljedeći događaj

15
ruj
Zagreb
Dva osam
Stonebride