16
tra
Zagreb
Radionica 32

Radioničar: DJ Rea i DJ Indy - osnove DJ-inga

Zagreb | Radionica 32

16. 04. 2024 | 18:00

Radioničar: DJ Rea i DJ Indy - osnove DJ-inga

Radioničar – osnove DJ-inga

share

Polaznici DJ Radionice: Osnove DJ-inga imat će priliku naučiti osnove DJinga, upoznati se s raznim tehnikama miksanja, uključujući pravilno spajanje pjesama i prelaze između različitih žanrova.

Dobiti će uvid u tehnike upravljanja ritmom, brzinom miješanja, korištenja efekata i upotrebe drugi trikova.

Najtalentiranijima će se ukazati i prilika sviranja na RNB Confusion eventu i mogućnost DJinga na Zrću, otok Pag.

DJ REA, jedna od najangažiranijih regionalnih DJ-ica, stala je za DJ pult prvi put 2004. godine te tijekom posljednjih 18 godina ostvarila preko 2000 nastupa diljem regije i na međunarodnim festivalima. Usavršila je turntablism tehnike na radionicama s DJ Venomom, gostovala kao DJ na raznim turnejama, a poznata je i po klupskim nastupima, korporativnim eventima te kao resident DJ u poznatim klubovima. Uz to, ima bogato iskustvo u radio industriji te trenutno djeluje kao glazbena urednica na streaming platformi A1 Xplore Music by Deezer. Uživa u mash-up DJ setovima spajajući različite žanrove poput hip-hopa, r’n’b, dancehalla, afrobeatsa, housea i discoa.

DJ INDY, s više od 20 godina iskustva, vodeće je ime na klupskoj sceni u Zagrebu i šire. Specijaliziran za hip hop i R&B, proširio je svoj glazbeni spektar te redovito nastupa kao gost i resident DJ u najpoznatijim klubovima. Internacionalno se afirmirao s nastupima u Sloveniji, Mađarskoj, Švicarskoj i Njemačkoj, kao član kolektiva Picasso Punk. Indy je poznat po jedinstvenim mash-up setovima i pokretač programa Whateverest, fokusiranog na nove elektronske izvedenice hip hopa.

RADIONIČAR je serija nišnih kreativnih radionica za koje ne postoji ili manjka formalnih edukacija na različite teme i izazove iz kreativne industrije. Bilo da se radi o području glazbe, filma, contenta, AI upotrebe, organizacije evenata, kreativnog procesa, produkcije i sl., Radioničar će sa svojim radionicama dijelit konkretno znanje iz prakse, davat uvid u nove trendove i alate te služit kao platforma za spajanje, dijeljenje znanja i iskustava kao i networking među polaznicima.

Sljedeći događaj

16
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana
Glazbeni umjetnici Zagrebu: Gordan Tudor i Mislav Režić