11
lis
Zagreb
Vintage Industrial Bar

Rebel Star u Vintage Industrial Baru

Zagreb | Vintage Industrial Bar

11. 10. 2023 | 20:00

Rebel Star u Vintage Industrial Baru

Rebel Star Vintage Industrial Bar

share

Rebel Star promovira novi album “Sedmo nebo” u Vintage Industrial Baru

Rebel Star je ideja nastala nastala 2006. godine u St. Andreai pored Budimpešte. Milan Glavaški, autor glazbe i tekstova iza sebe ima bogato glazbeno iskustvo iz grupa Eva Braun i Popcycle. Nakon povratka iz Amerike 2005. odlučuje napraviti studio u kojem će moći postaviti sebi i publici pitanja kojima se pop mainstream rijetko bavi. Pitanja o životu i smrti, početku i kraju, odrastranju i starenju, prijateljstvu i razdoru odgovore dobivaju u melodiji i poeziji već petnaest godina.

Rebel Star bend je velika grupa suradnika, “pleme u kojem su svi bitni” i zajednica kroz koju je prošlo dvadesetak glazbenika iz sedam zemalja. U novoj i najraskošnijoj postavi do sada Rebel Star je šesteročlani bend stacioniran u Zagrebu sastavljen od vrsnih hrvatskih i srpskih muzičara: Zvonka Obajdin (Svemir, Sjeverozapad) na klavijaturama, Daniel Rodik na gitari i lap steelu (Svemir, Undo,
Skaramuži), Ernest Džananović na bubnju (Kristali, Presing, Bitipatibi), Goran Ritoša na basu i Milan Glavaški vokal i gitara (Eva Braun, Popcycle, Rebel Star). Bend ima kompleksnu produkciju i uspijeva zadržati integritet vrhnuske svirke dok prolazi kroz rock, americanu i indie žanrove u jednom dinamičnom setu.

Vrata 20:00 | Koncert 21:30
Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)

Sljedeći događaj

11 lis - 03 stu
ZAGREB I OKOLICA
Jastrebarsko
Jaska Art Festival