24
stu
Zagreb
Klub Masters

Reform w. After Affair @ Masters Club

Zagreb | Klub Masters

24. 11. 2023 | 23:00

Reform w. After Affair @ Masters Club

Reform w. After Affair @ Masters Club

share

Reform w. After Affair @ Masters Club

Što reći, a da već nije rečeno o ovom legendarnom dvojcu? Svatko tko je imao priliku doživjeti njihov nastup reći će isto – originalni i nepredvidivi.

After Affair saga počinje sada već davne 2015. godine, prvim bookingom Dixona u Sarajevu.
Tog dana rađa se nešto divno za scenu – Bonjasky, s preko više od 20 godina na sceni, začinje kolektiv sa ciljem da ponudi nešto novo i drugačije. Nije bilo potrebno mnogo vremena da osvoje uši diljem regije i šire.
Njihovi višesatni nastupi kombinacija su različitih žanrova. Oni ne slijedi glazbene trendove, već u svakom trenutku noći komuniciraju s publikom, vodeći se instinktom, neustrašivo jašući onaj val entuzijazma u praznini između uzdignutih ruku i svjetleće disko kugle.
Upravo taj pristup je osvojio struku i publiku, te im priskrbio titulu Ambasador za najbolje regionalne DJe, s time i niz upečatljivih nastupa na svim većim regionalnim festivalima – od Exit Dance Arene, pa do internacionalnih nastupa u Americi, Bjelorusiji, UAE itd.
Koncem 2022. godine svoj nastup proširuju hybrid DJ setom, a 2023. godine izlazi njihov prvi EP Walter za prestižni talijanski label Multinotes.
Kada ne puštaju, uveliko rade na podizanju bosansko-hercegovačke festivalske i klupske scene, što je unazad posljednjih godina rezultiralo nizom nastupa s imenima kao što su Solomun, &ME, Ame, Adriatique, BOg, Brian Cid, Butch, Chaim, Dixon, Denis Horvat, Edu Imbernon, Eelke Kleijn, Guy J, HOSH, Khen, Lehar, Magdalena, Olderic, YokoO, Sandrino, Patrice Baumel, Toto Chiavetta, Traumer, Trikk…
Kruna njihova rada je pokretanje vlastitog Garden of Dreams festivala i glazbene etikete kao platforme za promociju lokalnih, nacionalnih i regionalnih talenata.
Za warm up pobrinuti ce se uvijek dobro raspolezeni residenti Nicole i Flaneur.
Očekuje 8 sati čistog hedonizma.
Krećemo rano, završavamo rano !

Sljedeći događaj

25
stu
Zagreb
Velika dvorana Novinarski dom
Zagrebački solisti i Isabelle Moretti