12
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Rišpet u Ciboni - nova lokacija: Lisinski

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

12. 12. 2023 | 20:00

Rišpet u Ciboni - nova lokacija: Lisinski

Klapa Rišpet

share

Rišpet ili Dalmatinski slavuji – kako ih se od milja naziva, umjesto u Ciboni svoju publiku će zabavljati u Lisinskom.

„Nama nije važno gdje smo nego da svi zajedno uživamo! Koncert smo prebacili na novi datum – 12. prosinca u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski i svima koji dođu jamčimo dobar provod. Izvest ćemo neke ‘stvari’ koje publika u Zagrebu još nije imala prilike čuti, a bit će i gostiju, poručili su dečki iz Rišpeta putem Happy FM-a i dodali kako kupljene karte neće propasti.

Na neke stvari nažalost ne možemo utjecati. Svima koji su kupili karte prije svega želimo zahvaliti te se ispričati zbog eventualnih neugodnosti i reći da ne brinu, jer će karte za najavljivani spektakl u Ciboni 21.10. moći zamijeniti ili mogu dobiti povrat novca putem Entria”, poručili su iz grupe.

Njih vole sve generacije, a njihovi hitovi “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, “Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća”, “Lumin”, “Fališ mi” i dueti s Jelenom Rozgom “Prsti zapleteni” , s Doris Dragović “Jedina jubav moga života“ i “Pružimo nam šansu“ sa Zoricom Kondžom publici uvijek jamče dobru zabavu i nezaboravan provod.

Ulaznice za novu lokaciju, s novim datumom ali i više informacija pronađite na https://www.entrio.hr/

Kupljene ulaznice vrijede za novi datum 12.12.

Sljedeći događaj