06
svi
Rijeka
Klub mladih Rijeka

Roberto Magris - Klub mladih Rijeka

Rijeka | Klub mladih Rijeka

06. 05. 2024 | 21:00

Roberto Magris - Klub mladih Rijeka

Roberto Magris/Denis Razz Quartet

share

U ponedjeljak 6.5.2024. s početkom u 21 sat na Jazzanju u Klubu Mladih Rijeka gostovat će poznati talijanski jazz pianist, vođa orkestra, kompozitor i jazz promotor Roberto Magris.

Ovom prilikom riječkoj publici predstavit će se u sklopu glazbenog projekta ROBERTO MAGRIS/DENIS RAZZ QUARTET, kojega je pokrenuo sa riječkim saxofonistom Denisom Razumovićem Razzom.

Uz Magrisa za klavirom i Razza na alt i sopran saxofonu u sukreiranju glazbe u ovom kvartetu svesrdno sudjeluju i doprinose originalnosti zvuka kontrabasist Vedran Ružić i bubnjar Rajko Ergić.

Magris/Razz Quartet s ovim koncertom započinju seriju mnogobrojnih ljetnih nastupa, od kojih sigurno valja spomenuti da će ih publika moći doživjeti na koncertu 8.6. u Volosku, ali i pred sam kraj srpnja, 25.7. na Trieste Love Jazz festivalu u Trstu.

Inače, marljiva ekipa iz Magris/Razz Quarteta planira pred sam kraj ove godine, nakon “testiranja” glazbenog materijala, koji će publika imati priliku čuti ovog ponedjeljka u Klubu Mladih Rijeka, a koji oni imaju namjeru prosviravati kroz cijelu ljetnu koncertnu sezonu, ući u glazbeni studio i snimiti listu autorskih kompozicija i odabranih jazz standarda, te ih uvrstiti na nosač zvuka u cd formatu, a za objavu kojega će se pobrinuti američka diskografska kuća JMood records.

Poznato je da diskografska kuća JMood records svojim klijentima garantira distribuciju i plasiranje njihove glazbe s CD-a i LP-a na svim američkim radijskim postajama.
Činjenica je to koja bi trebala osigurati međunarodno glazbeno predstavljanje projekta Roberto Magris/Denis Razz Quartet.

Program traje do 23 sata.
Ulaz slobodan.

Sljedeći događaj

07
svi
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
IZVORovih 30 – Slavljenički koncert u Lisinskom