20
sij
Zagreb
Hala Zagreb

Rock El Classico

Zagreb | Hala Zagreb

20. 01. 2024

Rock El Classico

share

Rock el Classico multimedijalni je spektakl dvojice eminentnih umjetnika sa velikim međunarodnim iskustvom koji će održati veliki open air koncert 17. lipnja u zagrebačkom Hala parku na Heinzovoj. To je novi koncept spajanja rock glazbe sa klasičnim djelima na do sada neviđen način, a čine ga Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković.

Očekuje vas neviđeno iskustvo spajanja klasičnih djela sa rock glazbom a sudjeluje rock sastav (bubanj, bas gitara, gitara i klavijature) sa jedne strane i gudački oktet sa druge strane, te autori “sukobljavaju” rock pjesme s određenim djelima iz glazbene povijesti, a njihovom muziciranju pridružit će djela Pachelbela, Beethovena, Čajkovskog, Mozarta, Šostakoviča, Vivaldija, Rimskog Korsakova…
Osnovni motiv za organiziranje zajedničkih kоncerata Stefana Milenkоvića i dr Neleta Кarajlića je kreiranje dela kоja će širom svijeta promovirati kulturu ovih prostora tako da ovo nije samo glazbeni koncert, već i vizualno-scenski spektakl koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Prvotono kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta.

 

Sljedeći događaj

25 - 28
sij
Zagreb
Arena Zagreb
Cirque du Soleil: OVO – Arena Zagreb