20
sij
Zagreb
Hala Zagreb

Rock El Classico

Zagreb | Hala Zagreb

20. 01. 2024 | 20:00

Rock El Classico

21

share

Rock el Classico multimedijalni je spektakl dvojice eminentnih umjetnika sa velikim međunarodnim iskustvom koji će održati veliki open air koncert 17. lipnja u zagrebačkom Hala parku na Heinzovoj. To je novi koncept spajanja rock glazbe sa klasičnim djelima na do sada neviđen način, a čine ga Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković.

Očekuje vas neviđeno iskustvo spajanja klasičnih djela sa rock glazbom a sudjeluje rock sastav (bubanj, bas gitara, gitara i klavijature) sa jedne strane i gudački oktet sa druge strane, te autori “sukobljavaju” rock pjesme s određenim djelima iz glazbene povijesti, a njihovom muziciranju pridružit će djela Pachelbela, Beethovena, Čajkovskog, Mozarta, Šostakoviča, Vivaldija, Rimskog Korsakova…
Osnovni motiv za organiziranje zajedničkih kоncerata Stefana Milenkоvića i dr Neleta Кarajlića je kreiranje dela kоja će širom svijeta promovirati kulturu ovih prostora tako da ovo nije samo glazbeni koncert, već i vizualno-scenski spektakl koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Prvotono kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta.

 

Sljedeći događaj

20
sij
Zagreb
Tvornica kulture
DJECA! u Tvornici