25 - 27
srp
Koprivnica
Kampus Koprivnica

RockLive festival #13 - Kampus Koprivnica

Koprivnica | Kampus Koprivnica

25 - 27.07.2024

RockLive festival #13 - Kampus Koprivnica

RockLive festival #13 – Kampus Koprivnica

share

Iako je prošlo tek nekoliko mjeseci od posljednjeg RockLive Festivala na kojem su između ostalih odlične nastupe održali Damir Urban &4, Brkovi, Psihomodo Pop, Edo Maajka i brojni drugi, RockLive Festival najavljuje novo, 13. Izdanje!

RockLive je u pripremi za posljednji vikend srpnja i to od 25. do 27. srpnja 2024, naravno u koprivničkom Kampusu.

Listu prvih objavljenih izvođača predvode PipsChips&Videoclips koji se na RockLive vraćaju s upravo aktualnim albumom Vesna.

Uz Pipse, tu je i novi bend gitarista grupe Let 3, riječki bend Ministranti, pa IDEM miljenik mlađe publike koji je rasprodao za prosinac zakazan nastup u zagrebačkom klubu Vintage i dodao onaj u Močvari, a tu su i osebujni Đutko i Plodovi zemlje od kojih se ne može očekivati ništa manje od lude zabave na ovom festivalu.

Ostali najavljeni izvođači su Vojko V, Mamacita, Bunga party, Ne može, Svemirko, Savršeni Marginalci, Porto Morto, Zabranjeno pušenje i Partibrejkers.

U prodaji su i prve ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala, a koje po cijeni od 20 eura možete kupiti putem sustava Entrio, odnosno na Entrio.hr.

Ove “early bird” ulaznice s cijenom od 20 eura u prodaji su do kraja godine, odnosno 31.12., nakon čega se početkom 2024. cijena ulaznice podiže.

Sljedeći događaj

25 - 27
srp
Šibenik
Martinska
Martinska Punk meets Kanal Fest