11
lip

Rockni! Fest

|

11. 06. 2022 | 20:00

Rockni! Fest

Cadillac 11.6.

share

Rockni! Fest – bučan kraj akademske godine!

El Records izdavačka kuća za mlade i neafirmirane glazbenike poziva sve srednjoškolce i studente na tematski festival: “Rockni! – Rock prije roka” koji će se održati u subotu 11.6. u klubu Cadillac. Ima li boljeg načina za ulazak u ring i borbu sa maturama, ispitima i stresnim upisima?

Popis izvođača predvode perjanice El Recordsa – studentski bendovi Jabadera i Slanci. Njihovi singlovi “100 razloga” i “Jutro” itekako su zaživjeli među vršnjacima i garantiraju fantastičnu atmosferu. Uz pjesme sa svojih debitantskih izdanja “Najbolje što znam”(Jabadera) i “Iza ugla” (Slanci) premijerno će izvesti i dio novog materijala na kojem rade.

Uz njih, svoj debitantski nastup u Zagrebu imat će novi član izdavačke kuće – Ambroz, mladi kantautor s Pašmana. Prošlog je mjeseca izbacio svoj prvi singl, Sofistička bajka, koji sjajno kotira na YouTubeu! Publici će se predstaviti i izvrsni bendovi Linija 109, Som, Bez i Aster!

Dakle, svi studenti, srednjoškolci, ili jednostavno svi koji to žele, pozivamo vas da kraj školske ili studentske godine obilježimo nezaboravnom feštom i uz energične bendove pripremite mozak na sve što vas očekuje!

Upad je simboličnih 15 kuna!

Sljedeći događaj

11
lip
Zagreb
Boogaloo
Etno sastav VEJA