22
tra
ZAGREB I OKOLICA
Cadillac club

Rokačina subotom: Jabadera, Flaner, The Haze

ZAGREB I OKOLICA | Cadillac club

22.04.2023.

Rokačina subotom: Jabadera, Flaner, The Haze

share

El Records nastavlja sa promoviranjem nove muzike uz tri jako zanimljiva benda! U subotu 22.4. u Cadillac klubu (Medveščak ul. 2) nastupaju Jabadera, Flaner i The Haze. Publiku čeka jasna i glasna rokačina od alternativnog do garažnog rocka uz prstohvat inteligentnog popa. Riječ je o autorskim bendovima studentske populacije, jednoj sceni koja se budi, a ovo je tek prvi u nizu takvih koncerata, najavljuju iz El Recordsa.

Jabadera – zagrebački bend koji se prošle godine predstavio EP-jem “Najbolje što znam” i donio jedan svježi i drugačiji alt-rock zvuk na scenu, ovih je dana dovršio snimanje novog EP-ja. Troje studenata i jedan srednjoškolac koji misle ozbiljno – treba li bolja preporuka?

Flaner – križevačko-zagrebački bend koji je pozornost privukao animiranim spotovima za svoj pomaknuti indie pop nije tako česta prilika na sceni. Objavili su i svoj prvi album “Pulpa”, a kako zvuče uživo obavezno dođite provjeriti u subotu 22.4.!

The Haze – kompaktna četvorka iz Koprivnice koja u metropolu stiže kao tutnjajući vlak. Sirovi rock, riffovi, solaže, vriskovi – akcija samo takva. Iza sebe imaju debi EP “Back to the Good Old Days” i niz nastupa s odličnim feedbackom.

El Records – izdavačka kuća koju su prije manje od dvije godine pokrenuli srednjoškolci i studenti kako bi okupljali i promovirali generacijske autorske bendove. Surađuju s Menartom, a do sada su objavili albume i/ili singlove šest izvođača i organizirali niz koncerata i festivala.

Sljedeći događaj

13
svi
zagreb
arena
Hari Rončević