03 - 04
lip
Zagreb
Klub Masters

RootsInSession meets Banana Zvuk

Zagreb | Klub Masters

03 - 04.06.2022

RootsInSession meets Banana Zvuk

rootsinsession_bananazvuk_masters

share

RootsInSession meets Banana Zvuk
Podrška: Jan Becele (Bass Experience)
Petak 3. lipanj 2022., od 22h
Masters, Zagreb
Upad: 50 kuna

U Masters 3. lipnja dolaze slovenski soundsystem prvaci RootsInSession protresti svoju selekciju sa splitskim zastupnicima dobre volje, Banana Zvukom. Nitko ne zna što nas točno očekuje u Mastersu, ali svakako budite spremni za ogromnu dozu bassa i plesa.

RootsInSession (Ljubljana)
ootsInSession je jedan od najpoznatijih balkanskih sound systema i producentskih dvojaca koji su nedavno obilježili 20. godina djelovanja. Poznati su po remixevima svjetskih i regionalnih glazbenika te energičnim i eksplozivnim nastupima s kojima su privukli publiku. Počeli su s vlastitom produkcijom 2009. godine koju su uspješno testirali na raznim gostovanjima.
https://linktr.ee/rootsinsession
Poslušaj “Lockdown Ska Riddim” album:

Banana Zvuk (Split)
Banana Zvuk nošeni poletom posljednjih dvaju izdanja “Roba” i “Legaliziraj Remixes” dolaze u Masters dodatno zapaliti plesne podije. Više od 10 godina Banana Zvuk kontinuirano rade na istraživanju reggae glazbe i to implementiraju u svoje radove. Doza suvremenosti, sustavan rad i originalni dalmatinski izričaj dovodi ih do novih planova za inozemno izdanje.
https://linktr.ee/Banana_Zvuk
Poslušaj:
“Legaliziraj Remixes”: https://bit.ly/legaliziraj_rmx
“Roba”: https://bit.ly/bananazvuk_roba

Jan Becele (Zagreb)
Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni 15-ak godina u ulozi DJ-a, VJ-a i organizatora brojnih glazbenih događanja. Pokretač je Trip to Zion inicijative koja je neumorno gradila scenu, a kasnije svoj rad predstavlja kroz program Bass Experience. Njegove selekcije od reggaea i duba, preko junglea do dubstepa i drum’n’bassa redovito potpaljuju atmosferu na podiju.
https://www.facebook.com/bassexperience

Powered: Ziggi Rolling Papers
https://shop.ziggipapers.com/

Reggae hr
www.reggaehr.org
Design: POP&POP Design

Sljedeći događaj

03 - 02
lip
Zagreb
AKC Attack
vitamin Disco