09 svi - 17 ožu
Rijeka
Pogon kulture

Russian Circles, Helms Alee

Rijeka | Pogon kulture

09 .05 - 17.03 .2022

Russian Circles, Helms Alee

RC

share

RUSSIAN CIRCLES

Antologijska instrumentalna post metal trojka, dolazi u Rijeku na ekskluzivni regionalni koncert! Čikaški trio, Russian Circles oduvijek je istraživao dinamike glasnoće, a njihovi albumi vrtoglavo su se izmjenjivali između kaotičnih napada buke i smirujućih, uzvišenih melodija. Novi album, “Blood Year” izdan u kolovozu za Sargent House slovi za smiraj pred oluju: vješte kombinacije riffova, preciznost bubnja, raspon iz melankolije do nabrijana krešenda.

HELMS ALEE
Helms Alee je tročlani sastav iz Seattlea. Glazba koju stvaraju više od 15 godina možemo opisati kao kombinaciju zvučnih miješanja teških rifova: od mračnog gitarskog popa i matematičkog rocka u pjesme koje su naizmjence brutalne, himničke i cerebralno privlačne. Odlična su podrška Russian Circlesima na njihovoj nadolazećoj EU turneji.

ULAZNICE I SERVISNE INFORMACIJE:
Kupljene ulaznice za prvotni datum koncerta (proljeće 2020.) vrijede i za novi termin, dok svi ostali svoje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 135 kuna mogu kupiti u riječkom Dallas music shopu, zagrebačkom Dirty Old Shopu te na svim fizičkim mjestima sustava Entrio kao i online na Entriovu webu. Ako ih ostane u prodaji, na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 165 kuna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

Sljedeći događaj

09
svi
Rijeka
Pogon kulture
Russian Cilrces + Helms Alee