22 - 24
srp
Sinj
Hipodrom

S.A.R.S. festival

Sinj | Hipodrom

22 - 24.07.2022

S.A.R.S. festival

sars-festival-sinj

share

22. i 23. srpnja rezerviran je za 19. izdanje S.A.R.S. festivala u Sinju, koji i ove godine donosi sjajna glazbena imena i vrhunsku zabavu na sinjskom Hipodromu. Ovogodišnje izdanje obogatit će i Sajam gramofonskih ploča koji će biti otvoren za sve posjetitelje već u popodnevnim satima, kako bi glazbeni sladokusci na vrijeme mogli probrati svoje omiljene raritete i obogatiti kolekciju. Obje festivalske večeri otvaraju domaće snage – Damir Gossain&Zemlja i Šetači, publika će uživati u nastupima zvijezda u usponu, mladog i iznimnog talentiranog Ivana Španje aka Bore Balboe, i već svima poznate i omiljene ekipe iz šibenskog Bluvinila, a po prvi put u Sinju zasvirat će i kultne Letu Štuke.

Usijanu atmosferu obećava nastup M.O.R.T.-ovaca , a u Sinju su na domaćem terenu, pa je apsolutni party zajamčen. Za grand finale 19. S.A.R.S.-a pobrinut će se prekaljeni vetarani – Kultur Shock, koji su osvojili srce Sinjana svojim nastupom od prije nekoliko godina, za koji se mnogi slažu da je bio najbolji u povijest festivala! Preostaje vam da dođete i sami se uvjerite u čaroliju senzacionalnih momaka iz Seattlea. Ove godine organizatori su osigurali i kamp za posjetitelje, što je sigurno ogroman plus za ekipu koja stiže iz udaljenijih krajeva, željna dobre zabave i vrhunske svirke.

19. SARS festival dio je SKUP-ova programa “Kultura u zaleđu” koji se financira iz sredstava podrške Zaklade „Kultura nova“ za razvoj produkcije i/ili distribucije umjetničkih radova, djela i projekata.

Sljedeći događaj

22 - 23
srp
Šibenik
Martinska
Večer dalmatinskog galeba powered by Slurp!