05
kol
Rijeka
Trsatska gradina

Sandra Bagarić i Darko Domitrović

Rijeka | Trsatska gradina

05. 08. 2022 | 21:30

Sandra Bagarić i Darko Domitrović

Sandra Bagarić

share

Sandra Bagarić srednje glazbeno obrazovanje završila je u Sarajevu.Tijekom školovanja nagrađivana je na natjecanjima solo pjevanja i flaute. Od 1996. angažirana je kao solist u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija gdje nastupa u mnogim predstavama. U izdanju Aquarius Recordsa izdala je CD Be/Cante i CD Adagio. Djeluje i kao voditeljica glazbenih emisija i show-programa na televizijama u Hrvatskoj i BiH.

Darko Domitrović započinje glazbeno školovanje u MS V. Lisinski u klasi prof. B. Zorić. Studij glasovira nastavlja na konzervatoriju P.I. Čajkovski Moskvi (u klasi prof. H. Mirvis) Nastupao je u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, ltaliji, Švedskoj, Danskoj, Engleskoj, Japanu, Spanjolskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, SAD-u Argentini, Chile-u, Uruguay-u, Sloveniji, Makedoniji i BiH. Sklada djela za glasovir i solo-pjesme.

Na Trsatskoj gradini svima dobro poznata Sandra Bagarić te glazbenik Darko Domitrović izvesti će pjesme: Život je lijep, Zvijezda je zasjala, Memory, Caruso, Memory…i mnoge druge.

Sljedeći događaj

06
kol
Split
Žnjan
Calvin Harris