18
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Sanja, Marinko i Zec - Kako je dobro vidjeti vas opet

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

18. 04. 2023 | 19:00

Sanja, Marinko i Zec - Kako je dobro vidjeti vas opet

Sanja Doležal / Foto: Samir Cerić Kovačević

share

Uzbudljivo i emotivno okupljanje benda koji je evergreen hitovima poput – Za dobra stara vremena, Košulja plava, Ja sam za ples – obilježio brojne generacije bit će 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Kako je dobro vidjeti vas opet! U utorak, 18. travnja u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu očekuje vas spektakularno okupljanje benda čija popularnost dokazano ne prestaje. Legendarni trojac – Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec – pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili!

Bend Novi fosili proslavile su vedre i suvremene skladbe te svima omiljene ljubavne balade koje ostaju u sjećanju. Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva Novi fosili osvojili su brojne nagrade i priznanja, no što je najvažnije – uvukli su se u srca publike, a posebnu vezu ostvarili su sa Zagrebom. Uz Marinka Colnaga koji je u bendu od samih početaka, najdugovječniju postavu činili su Rajko Dujmić, autor nekih od najvećih hitova, gitarist i pjevač Vladimir Kočiš Zec te Sanja Doležal, prepoznatljivi ženski vokal benda.

Na prošlogodišnjem koncertu u Lisinskom uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa – u utorak, 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Sljedeći događaj

18
tra
Split
Hrvatski dom Split
Rahela Ujević / Natan Zlodre