13
tra
Zagreb
KSET

Sara Renar

Zagreb | KSET

13. 04. 2023 | 20:00

Sara Renar

Sara Renar /Marina Uzelac

share

U četvrtak, 13. travnja Sara Renar održat će u zagrebačkom klubu KSET koncert povodom 10 godina glazbene karijere. Ova nagrađivana zagrebačka kantautorica je nezaobilazno ime na regionalnoj glazbenoj sceni. Iza sebe ima pet diskografskih izdanja na kojima potpisuje tekst i glazbu. Album “Djeca” nominiran je za nagradu Porin za najbolji debitantski album 2014. godine, 2015. za EP “Jesen” nominirana je u dvije kategorije, a Porin je osvojila u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe. Album “Tišina” iz 2016. nominiran je za istu nagradu za album godine i najbolji alternativni album, a dobio je i IMPALA nominaciju za europski album godine.
Njezin zadnji studijski album “Šuti i pjevaj”, objavljen za Croatia Records na CD-u i vinilu, dobio je također sjajne ocjene glazbene kritike, a prošle godine objavljena je i remix verzija albuma.  Uz sve ovo Sara potpisuje glazbu za kazališne predstave, autorica je i suradnica brojnih međunarodnih multimedijalnih projekata i pjesničkih performansa te je ostvarila suradnje s etabliranim umjetnicima elektroničke glazbe.
Od svojih tradicionalnijih kantautorskih početaka do današnje plesne punk elektronike nastavlja razvijati svoj jedinstveni zvuk čije je obilježje specifična lirika i eksplozivni koncerti. U travnju ove godine slavi desetu obljetnicu debitantskog albuma “Djeca”. Tom prigodom će održati koncert u KSET-u te će zagrebačkoj publici prirediti jedinstveni audio-vizualni doživljaj.

Ulaznice po early bird cijeni od 8 € mogu se kupiti OVDJE do 1.3. ili do isteka zaliha, nakon toga cijena će biti 10 €. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 12 €.

Sljedeći događaj

13
tra
Pula
Rojc
Bosco Sacro