14
svi
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Saša Kovačević u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

14. 05. 2024 | 20:00

Saša Kovačević u Lisinskom

Saša Kovačević

share

Saša Kovačević je pop-pjevač, tekstopisac i producent iz Beograda. Svojim zaraznim hitovima, emotivnim baladama i energičnim nastupima stekao je popularnost na glazbenoj sceni Balkana.

Glazbenu karijeru započeo je 2008. kad je objavio prvi album, koji mu je donio prepoznatljivost i popularnost.

Nakon prvog albuma, uslijedili su brojni hitovi kao što su Živim da te volim, Lažu te ljubavi, Slučajno, Temperatura, Moja malena i drugi. Njegovi singlovi redovno su dominirali top-ljestvicama širom regije.

Uz solokarijeru, Saša Kovačević surađivao je s mnogim drugim poznatim izvođačima kao što su Aca Lukas, Seka Aleksić, Aleksandra Prijović i drugi. Njegove suradnje s drugim glazbenicima također bile vrlo uspješne i pridonijele su njegovoj popularnosti.

Osvojio je brojne nagrade i priznanja za svoj rad, uključujući i nekoliko MTV Balkan Music Awards. Poznat je po svojoj energičnoj sceni, izvanrednom glasu i sposobnosti da stvori zarazne pjesme koje se brzo uvlače u uši slušatelja.

Saša Kovačević jedan je od vodećih pop-izvođača na Balkanu, s velikom bazom vjernih fanova i neprekidnom produkcijom novih hitova koji osvajaju srca slušatelja širom regije.

Ulaznice su dostupne na eventim.hr i svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Sljedeći događaj