28
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Saša Matić - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

28. 12. 2023 | 20:00

Saša Matić - Aquapark Shhhuma

Saša Matić – Aquapark Shhhuma

share

Koncert Saše Matića u Aquaparku Shhhuma, 28.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

Nakon prošlogodišnjeg vrhunskog koncerta Saše Matića na našem adventu, ove godine ponavljamo spektakl na isti datum!

Najpopularniji regionalni muški glazbenik i ove godine će stvoriti čaroliju svojim hitovima kao što su: „Idemo anđele“, „Ko si ti“, „Prejako“, „Nađi novu ljubav“, „Sve je na prodaju“, „Ružmarin“, „Prejako“ i brojnim drugim. Ne propustite koncert i uživajte u čaroliji adventa uz vrhunskog glazbenika Sašu Matića!

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Sljedeći događaj

28
pro
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Novogodišnji bal u Hrvatskom domu Split