15
lis
Zagreb
AKC Attack

SEINE - promocija vinila Naizust

Zagreb | AKC Attack

15. 10. 2022 | 20:00

SEINE - promocija vinila Naizust

seine

share

Nakon odgođenog koncerta pandemijske 2020., Seine se vraćaju ovog listopada u Attack i to u sklopu promocije vinilnog izdanja hvaljenog trećeg albuma “Naizust”!
Žhttps://seine.bandcamp.com/album/naizust

Upad: 50kn* // 6.64€
*mlađi od 20g ostvaruju popust od 50% na ulaznice! Prilikom kupnje karata na ulazu je potrebno priložiti neku vrstu dokaza o starosnoj dobi.

SEINE je kantautorski projekt Ivana Ščapeca nastao 2008. te vremenom evoluirao u jedan od najzanimljivijih regionalnih bendova nove generacije. Počevši kao gitarski indie-punk bend, 2017. godine izbacili su svoj hvaljeni debitantski album “Sno Sna” za Moonlee Records (SI) i VOX project (FR). Nepunih godinu i po nakon debi albuma koji se bavio snovima, bend izbacuje svoj drugi album pod nazivom “22”, koji je također konceptualno zaokružen, no ovaj put oko teme novca. Tek što su najavili novu europsku turneju te dobili nominaciju za najbolji europski nezavisni album “IMPALA”, grupa je morala otkazati sve svoje koncertne aktivnosti uslijed pandemije.

Tako dvije pandemijske godine provode u studiju snimajući svoj treći album “Naizust”. Uskoro se grupi pridružuje Vatroslav Živković na basu i elektronici (litl itali, Nemeček) kao treći član kolektiva. Proljećem 2022. izbacuju najavni singl “Riječ”, snimljenim u produkciji beogradskog “Fikus Filma”, u kojem se pojavljuju beogradski bendovi Koi-Koi, Turisti i Jarboli. Njihov treći album ponovno predstavlja veliki odmak od zvuka koji su dosad ustanovili, gdje gitare skoro u potpunosti zamjenjuju sintevi, a bubnjeve bitovi. Time SEINE ponovno ustraju u svojoj nepredvidljivosti i mijenjanju zvučne slike, te se etabliraju kao jedan od najhrabrijih i najzačudnijih punk bendova svoje generacije.

Sljedeći događaj

15
lis
Samobor
Glavni Trg
Rock & Off: Eric