09
pro
Zagreb
Boogaloo

Senidah i Miach

Zagreb | Boogaloo

09.12.2022 20:00

Senidah i Miach

share

Po prvi put u zagrebački klub Boogaloo dolazi balkanska trap diva Senidah! Uz nju će nastupiti i velika nada hrvatske trap i R&B scene, Miach. Za dobru atmosferu tu će biti i DJ Tikach. Datum za upisati u rokovnike i pametne telefone je 9. prosinca (petak). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio.

*Stol se može rezervirati uz obaveznu kupovinu boce i najkasnijeg dolaska do 22h, rezervacije na andjelko.sipus@gmail.com*

Senidah (pravim imenom Senidah Hajdarpašić) rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra objavila snimku kako pjeva na Youtubeu. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom za koju je 2010. izdala svoj prvi samostalni singl “Pustinje”. Pažnju na sebe skrenula je zatim kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff. Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit “Slađana” u ožujku 2018. s njenog sjajnog albuma prvijenca “Bez tebe” izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute Slađane, s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove “Crno srce”, “Bez tebe” i “Belo”, a sve to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i hit s Dinom Merlinom “Dođi” kojim se približila nekoj novoj publici.

Sljedeći događaj