18
stu
Zagreb
Peti Kupe

Sequences: Jennifer Cardini, Fabrizio Mammarella, Felver @ Peti Kupe

Zagreb | Peti Kupe

18. 11. 2023 | 23:00

Sequences: Jennifer Cardini, Fabrizio Mammarella, Felver @ Peti Kupe

Sequences: Jennifer Cardini, Fabrizio Mammarella, Felver @ Peti Kupe

share

Sequences: Jennifer Cardini, Fabrizio Mammarella i Felver u zagrebačkom klubu Peti Kupe

Kao prava ikona electro, house i minimal scene, odgovorna je za neke od najluđih večeri po svjetskim klubovima i festivalima. Jennifer Cardini isporučila je bezbrojne setove na prestižnim mjestima, a 18. studenog prvi put stiže u Peti Kupe!

Za elektroničku glazbu počela se zanimati kao tinejdžerica, a isprva je bila naklonjena new waveu i novim zvukovima Chicaga i Detroita. Počela je miksati 1992., a 1998. preselila se u Pariz i ubrzo postala rezident u Pulpu, a potom, među ostalima, i u kultnom Rexu.
Nakon preseljenja u Köln, Cardini je postala prva žena koja je potpisala ugovor s Kompaktom. Godine 2011. pokrenula je svoju etiketu CORRESPONDANT, specijaliziranu za electro i house, a nakon doseljenja u Berlin i etiketu Dischi Autunno, fokusiranu na italo disco, underground techno i electro. Njezina posljednja etiketa Færies usmjerena je prema transdisciplinarnoj i postžanrovskoj umjetničkoj sceni.

U Kupe se vraća i Fabrizio Mammarella, pionir nu disca te stjegonoša novog talijanskog zvuka projektiranog za ovo tisućljeće, ali s najboljim idejama iz prošlog. Nekad poznat kao produkcijski wunderkind, Mammarella se održao na sceni već 20 godina kao producent, vlasnik etikete i DJ s rezidencijama u Berlinu i Italiji, ali i nastupima diljem svijeta.

Svojim zvukom odlično će uz ovu postavu pristajati i Felver. Uvijek u potrazi za novim kanalima, uzbudljivim izvođačima i drukčijim zvukom, veteran domaće scene odličan je izbor za svaki party za sladokusce. Sve u svemu, očekuje nas večer koja se ne propušta uz iskusne znalce i njihov vrhunski odabir muzike!

Sljedeći događaj

19
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Hrvatski dječji festival 2023.