06
lis
Zagreb
Peti Kupe

Sequences: Massimiliano Pagliara @ Peti Kupe

Zagreb | Peti Kupe

06. 10. 2023 | 23:00

Sequences: Massimiliano Pagliara @ Peti Kupe

Sequences Massimiliano Pagliara Peti Kupe

share

Massimiliano Pagliara, prvak berlinskog underground zvuka, dolazi na novo izdanje večeri Sequences.

Iz malog sela na dubokom jugu Italije do najpopularnijih underground prostora. Već kao dijete Massimiliano Pagliara slušao je različite vrste glazbe: rap, klasiku, reggae, dub i rock’n’roll 60-ih. On i njegova lokalna ekipa stvorili su mali glazbeni svijet, svirajući ploče svaki dan u njegovom podrumu i na privatnim zabavama.
Nakon preseljenja u Milano 1997. na studij kazališta, plesa i koreografije, otkrivao je modernu i alternativnu klupsku scenu grada, a maštu su mu zarobili prvaci eksperimentalne glazbe kao što su Aphex Twin, Boards Of Canada i Autechre.
Nakon završetka školovanja otisnuo se u europsku underground prijestolnicu Berlin te zaronio u eksplozivni techno noćni život grada, posebice u renomirani klub Ostgut. Pagliarin interes za elektroničku glazbu doživio je vrhunac 2003. godine kada se konačno počeo sa strašću baviti DJ-ingom, a potom i produkcijom. Danas po klubovima kao što su Tresor, ://aboutblank, Robert Johnson, i Berghain / Panorama Bar širi svoju mješavinu housea, disca, electra i techna.

U nastupu će ga podržati Pytzek i Antonio Zuza.

Sljedeći događaj