21 - 22
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Sergej Ćetković u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

21 - 22.10.2024

Sergej Ćetković u Lisinskom

Sergej Ćetković u Lisinskom

share

Sergej Ćetković vraća se u Lisinski!

Glazbenik i kantautor, miljenik glazbene scene diljem regije, čiji su zaštitni znak vrlo emotivne, ljubavne balade vraća se pred zagrebačku publiku u veličanstven ambijent Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Nakon što je prvi koncert 21. 10. 2024. gotovo rasprodan u samo jednom danu, u prodaji su ulaznice i za drugi koncert 22. 10. 2024.!

„Ta posebna atmosfera uvijek se iznova dogodi na svakom nastupu i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Donosim im ono što najbolje umijem – dobru glazbu i iskrenu emociju. Moja publika osjeća svaku moju pjesmu na poseban način i uvijek svoje emocije bezrezervno dijeli sa mnom. Radujem se i jedva čekam da se ponovo sretnemo i stvorimo neke nove uspomene! Ovim koncertom želim zaokružiti ‘naših’ prvih 25 godina i zahvaliti na podršci i ljubavi svih ovih godina. Repertoar ćemo nadopuniti nekim starim dobrim pjesmama, ali i nekim savim novima, sa sedmog po redu studijskog albuma koji se očekuje u svibnju ove godine“, naglasio je Sergej.

Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova – Na prvi pogled, Kofer, Ljubav, 25. sat, Pusti probleme, Bar da odeš, Neka te ljubav dočeka, Oči nikad ne stare, Moj svijet, Pogledi u tami, Korov, Prsten na sto, Zar je kraj, a to su samo neke od njegovih bezvremenskih pjesama. Zagrebačka će ih publika sve imati prilike zapjevati uglas s ovim crnogorskim šarmerom, velikim romatičarom i umjetnikom na koncertu u Lisinskom.

Ulaznice:
Ponedjeljak, 21. listopada u 20 sati –> ulaznice
Utorak, 22. listopada u 20 sati –> ulaznice

Sljedeći događaj

22
lis
Zagreb
Vintage Industrial Bar
King Buzzo i Trevor Dunn u Vintage Industrial Baru