20 - 21
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Sergej Ćetković

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

20 - 21.12.2021

Sergej Ćetković

Sergej Cetkovic

share

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu.

Sergej Ćetković se vraća u Zagreb svojim brojnim vjernim obožavateljima!

“Iznimno sam sretan što se ponovno vraćam na tu prekrasnu pozornicu i u cijenjenu koncertnu dvoranu jer smo se tamo posljednji put osjećali sjajno! Publika i koncerti u Lisinskom ostali su mi u najljepšem sjećanju”, rekao je Ćetković s veseljem najavljujući ovaj koncert.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Dosad je mnogo puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom.
Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina oduševljava svojom karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama.

“Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu”, iskren je Sergej.

Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite.

Sljedeći događaj