20 - 21
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Sergej Ćetković

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

20.12.2021 20:00

Sergej Ćetković

share

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu.

Sergej Ćetković se vraća u Zagreb svojim brojnim vjernim obožavateljima!

“Iznimno sam sretan što se ponovno vraćam na tu prekrasnu pozornicu i u cijenjenu koncertnu dvoranu jer smo se tamo posljednji put osjećali sjajno! Publika i koncerti u Lisinskom ostali su mi u najljepšem sjećanju”, rekao je Ćetković s veseljem najavljujući ovaj koncert.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Dosad je mnogo puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom.
Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina oduševljava svojom karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama.

“Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu”, iskren je Sergej.

Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite.

Sljedeći događaj

09
srp
zagreb
arena
Kiss