02 srp - 27 tra
Bol
585 CLUB

Severina

Bol | 585 CLUB

02 .07 - 27.04 .2022

Severina

share

Jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatske klupske scene najavljuje povratak zlatne glazbene i plesne groznice na Bol. 585 Club smješten je na jednoj od najatraktivnijh lokacija, a od svog otvaranja privlači pažnju posjetitelja diljem svijeta. Već dobro poznati klupski program te gostovanja poznatih svjetskih izvođača i ove će godine biti pojačan pravim koncertnim poslasticama. Bol će 2. srpnja ugostiti Severinu!

585 Club proslavio se svojom posebnom zlatnom formulom – ništa manje nego samo najbolje kada je riječ o iskustvu, glazbenom programu i uspomenama njihovih posjetitelja. Lokacija i atraktivni interijer, koji svojim materijalima i brojnim detaljima na najljepši mogući način povezuju prirodu, zvjezdano nebo, plesni podij i pozornicu, savršena su kulisa za nezaboravne ljetne provode. Svirali su ovdje brojni velikani svjetske klupske scene, koji će stići na Bol i ove godine, a za obožavatelje svirki uživo, klub ponovno donosi prave koncertne poslastice.

Rasprodane ulaznice u rekordnom roku, noć o kojoj se još uvijek priča, energični nastup i pravi glazbeni te vizualni spektakl, riječi su koje najbolje mogu opisati koncert Severine kojim je prošle godine obilježeno otvorenje kluba. Organizatori su odlučili nastaviti ovu tradiciju te joj ponovno prvoj prepustiti izlazak na veliku 585 pozornicu, a datum koji svakako treba upisati u kalendare je 2. srpnja. Koncert počinje u 22 sata, a mogu se kupiti putem sustava Entrio.

Regularna cijena ulaznica, koje će se prodavati u ograničenoj količini, iznosi 125 kn, nakon čega će iznositi 150 kuna. Mogu se osigurati putem sustava Entrio te na svim prodajnim mjestima Entria, kao i na blagajni kuba. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 200 kuna.

Sljedeći događaj