17
stu
Zagreb
Dva osam

Sicko Disko: Marmat & Freez u klubu Dva Osam

Zagreb | Dva osam

17. 11. 2023 | 22:00

Sicko Disko: Marmat & Freez u klubu Dva Osam

Sicko Disko: Marmat & Freez u klubu Dva Osam

share

Sicko Disko: Marmat & Freez u klubu Dva Osam

Sicko Disko u klubu Dva Osam.
Postoje od 2007.
Zbrojeno imaju skoro 50 godina iskustva za pultom.
Sviraju… svašta. Ali im je trenutno najdraže šaranje po house podžanrovima i jedan divni noviji pravac nazvan dark disco (ne onaj iz 80ih; ovaj je zvukom bliži neobičnoj kombinaciji newyorka i detroita). Nije bitno tko šta preferira, ionako su stalno obojica za pultom.
Imaju i tjednu trosatnu emisiju na Radio808, u kojoj ugošćuju DJ-e, od mladih nada do starih prdonja. Plus poneki “čekaj, ozbiljno su nam poslali miks?” poput Morcheebe, Stereo MCs i drugih faca.
Vratili su se iz mrtvih više puta od Rockyja.
Marmat je u svojoj karijeri posjetio gradove od Bombaya do Londona, Budimpešte, Beča, Stuttgarta, Ljubljane, Sarajeva, Splita, Rijeke i Beograda te je nastupao na nekima od najboljih festivala u Hrvatskoj, kao što su The Garden Festival, Soundwave, Stop Making Sense, Hartera, a bio je i dvaput na Exitu. U Zagrebu je, uz klubove, gostovao na ZG film festu, Eurokazu i ZG Design weeku
Freez je manje putovao, no prisutan je od grOOdanja nadalje. Svirao je na festivalima, filmskim festivalima i masovnjačama, ali su mu najdraže stotine gaža po manjim klubovima gdje vidi svakog tko pleše. Iako svi misle da ne gleda publiku.

Cijena ulaznice:

– 4,00 € u pretprodaji
– 6,00 € na ulazu u klub
– 4,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

Sljedeći događaj