27
kol
Pula
Kaštel

Silente

Pula | Kaštel

27 .2021

Silente

Silente 01

share

Sjajan dubrovački bend Silente nastupit će na pulskom Kaštelu na open air koncertu u petak 27. kolovoza.Jedan od naših najaktualnijih bendova dolazi na krilima ogromnog hita “Nikada ovako” koji se našao na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi. Na istom popisu se našao i prijašnji veliki singl “Mene moje uši lažu” koji je osvojio radijske postaje, a sve je to uvod u sjajnu novu fazu benda koja je započela pjesmom “Navečer se srca lome”.
Bend priprema i novi singl čiji se izlazak očekuje u rujnu, dok će novi, četvrti studijski album Silentea, svjetlo dana ugledati sredinom jeseni.
Nakon serije rasporodanih koncerata na moru, Silente se pred kraj ljeta vraća u pulski Kaštel, a ovaj nastup će biti prilika čuti najbolje iz repertoara benda.

 

Koncert će se održati u limitiranom kapacitetu.

Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.

Ulaznice su krenule prodaju na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Cijena im iznosi je 90 kn u pretprodaji, a vrijedit će do 20. kolovoza, te se dan nakon toga cijena penje na 100 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 120 kn.

Sljedeći događaj

01
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA: CRVENI CIKLUS LEOPOLD HAGER, dirigent