27
kol
Pula
Kaštel

Silente

Pula | Kaštel

Silente

share

Sjajan dubrovački bend Silente nastupit će na pulskom Kaštelu na open air koncertu u petak 27. kolovoza.Jedan od naših najaktualnijih bendova dolazi na krilima ogromnog hita “Nikada ovako” koji se našao na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi. Na istom popisu se našao i prijašnji veliki singl “Mene moje uši lažu” koji je osvojio radijske postaje, a sve je to uvod u sjajnu novu fazu benda koja je započela pjesmom “Navečer se srca lome”.
Bend priprema i novi singl čiji se izlazak očekuje u rujnu, dok će novi, četvrti studijski album Silentea, svjetlo dana ugledati sredinom jeseni.
Nakon serije rasporodanih koncerata na moru, Silente se pred kraj ljeta vraća u pulski Kaštel, a ovaj nastup će biti prilika čuti najbolje iz repertoara benda.

 

Koncert će se održati u limitiranom kapacitetu.

Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.

Ulaznice su krenule prodaju na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Cijena im iznosi je 90 kn u pretprodaji, a vrijedit će do 20. kolovoza, te se dan nakon toga cijena penje na 100 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 120 kn.

Sljedeći događaj

18 - 21
svi
zagreb
arena
Zagreb Beer Fest 2023.