25
ožu
Zagreb
AKC Attack

Šiza, Pomelo Chess Society, South Central

Zagreb | AKC Attack

25 .2022

Šiza, Pomelo Chess Society, South Central

274623011_2442789169191338_1552586825818717871_n

share

25.03. 19:30h – 23:45h
Klub Attack
Ulaznice pretprodaja 40kn, na ulazu 50kn
link: https://core-event.co/…/siza-pomelo-chess-society…/

⨯ kasetofon ovog puta slaže za vas neobičnu kombinaciju instrumentala i žestokog post punk/rocka. Po prvi puta u Attacku svira nam Šiza, energični dvojac koji je kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom pokupio hvalospjeve i simpatije mnoge publike. Uz njih, slušamo još Pomelo Chess Society, svježi riječki projekt zanimljivog novog žanra, premijerno po prvi puta u Zagrebu i South Central, još jedni ”štovatelji” basa u ovom lineupu, nedavno smo ih imali prilike čuti u Attacku i nije nam bilo dosta!
Da zaokružimo sve malo s melodijama panka, lineupu će se pridružiti još jedan izvođač, više info soon!
Vidimo se!
—————————-
𝐒̌𝐈𝐙𝐀 (KC)
⨯ Šiza je u kratkom roku dobila etiketu benda koji isporučuje, a ne samo obećava, što su kolege sa scene dodatno potvrdili ukrasivši lovorikama njihov debitantski album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”. Njegujući glasni i žestoki rock izričaj s punk energijom i pomalo garažnom estetikom, kroz minimalistički pristup bubnja, basa i vokala, Šiza uživo priređuje jednako atraktivne i energične nastupe, kao što to njihov studijski uradak daje naslutiti.
FB: https://web.facebook.com/band.siza/
BC: https://sizzza.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC_J30xF6tVrG-yuDug928Tg
IG: https://www.instagram.com/siza_band/?hl=hr

𝐏𝐨𝐦𝐞𝐥𝐨 𝐂𝐡𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐞𝐭𝐲 (RI)
⨯ Instrumentalni rock trio iz Rijeke, koji predstavlja novi glazbeni pravac -Šah Math Rock. Nakon godina sviranja u raznim riječkim bendovima tri zaljubljenika u šah, egzotično voće i rock ‘n’ roll udružili su snage i krenuli novim
neistraženim putevima.
FB: https://web.facebook.com/PomeloChessSociety
BC: https://pomelochesssociety.bandcamp.com
YT: https://www.youtube.com/channel/UCTkr08FpBQ2KpvdAAai7gaQ

𝐒𝐨𝐮𝐭𝐡 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 (OS)
⨯ Velepoštast nam je podarila ovaj trojac koji se izrodio u drevnim pećinama atomca, siguran od štetnog zračenja 5G-a i HAARP-a. Andrija udara nojz na bubnju, dok Ivan i Vilijam prangijaju bassove, provučene kroz distorzije, reverbe i delayeve. Naumili su odigrati svoje svježe psihodelične post rock etide.
FB: https://web.facebook.com/south2central
IG: https://www.instagram.com/south2central/
—————————-
📼𝗞𝗔𝗦𝗘𝗧𝗢𝗙𝗢𝗡 je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock eksperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.
—————————-
❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice / negativnog PCR (ili antigenskog) testa ili potvrde o preboljenu u zadnjih 6 mjeseci (sve potvrde moraju sadržavati 𝗤𝗥 𝗞𝗢𝗗). Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske te vas molimo da držite distancu. Hvala na razumijevanju.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attackklub

Sljedeći događaj

25
ožu
Zagreb
Tvornica kulture
EAGLES OF DEATH METAL