29 stu - 07 sij
Zagreb
Glazbeni paviljon Zrinjevac

Slatki Zrinjevac

Zagreb | Glazbeni paviljon Zrinjevac

29 .11 - 07.01 .2023

Slatki Zrinjevac

Slatki Zrinjevac

share

Zaplešite i zabavite se na Slatkom Zrinjevcu uz sjajne DJ-eve i live bendove

Ante Gelo s bendom 2. prosinca 2023. otvara adventski mjesec

Pred nama su najljepši blagdani u godini, već kao da osjećamo mirise klinčića i kuhanog vina „ukrašene“ božićnim pjesmama. No, pogledajmo što donosi play lista Slatkog Zrinjevca. Uvod u prosinačka događanja 2.12. će pripasti Anti Geli i njegovom bendu. Jedna su od najtraženijih ekipa za zabavu zadnjih godina u Hrvatskoj i šire jamči odličan zvuk, a izborom prigodnih pjesama uvest će posjetitelje u adventski šušur. Ponajbolji hrvatski, višestruko nagrađivani saksofonist, Ivan Premelč, pod zrinjevačke platane svakog tjedna donosi zarazno plesne zvukove funka, popa, rocka i jazza. Stručnjak za najveće dance hitove 90-tih i 2000-ih, DJ Xxxtended poznat je po postavljanju više od 400 setova u trajanju od 60 do 90 minuta, veliki je obožavatelj Bravo Hits kompilacija te MTV i VIVA hitova. Zato vjerujemo da će i one s ‘dvije lijeve noge’ sigurno povući na plesni podij.

Italo disco, HI energy, pop, rock, new wave, synth POP, funk, electro funk, Hip Hop i rap – sve to u malom prstu ima renomirani DJ Tom Saloonski, a s obzirom na bogato iskustvo nastupanja na novogodišnjim dočecima, u suradnji s drugim izvođačima, oduševit će i najizbirljivije glazbene sladokusce. Marko Bezjak aka DJ eM Bee, stvara i zabavlja još od 90-ih godina, po prestižnim domaćim i inozemnim klubovima, a svoj prepoznatljiv dance ugođaj donosi i na Zrinjevac.

Plesna ‘feel good’ glazba teče venama renomiranog i svjetski poznatog DJ Mental Blue-a, koji na Zrinjevac donosi atmosferu prestižnih svjetskih klubova. Njegova glazbena vibracija je duboko ukorijenjena u samim počecima elektronske glazbe pa smatra kako je za dobar groove i kvalitetan underground uvijek pravi trenutak. Surađivao je s višestrukim dobitnicima nagrade Grammy, poput Davida Longorije iz Los Angelesa. Svoj će originalni glazbeni pečat ostaviti na Zrinjevcu baš na Božić, uz još nekoliko koncerata tijekom prosinca u glazbenom paviljonu.

Glazbena skupina La Papa (čelo, ukulele i virtualni bubanj) stručnjak je za dobru zabavu – repertoar koji sviraju je vrlo šarolik i pokriva sve od klasike, jazz standarda pa do najnovijeg popa ili rocka.

Live svirke rezervirane su za četvrtak, petak i subotu u terminu od 19 do 22 sata, a 7. prosinca domaćin će biti grupa Eter, koja donosi zvuke legendarnih pop/soul/funk/disco hitova te prenosi dobre vibre na sve koje se nađu u blizini!

Kako to izgleda kada 11 glazbenika svojom osebujnošću i raznovrsnošću upotpunjuje specifičan zvuk banda poslušajte 14. prosinca, kad stage preuzima Fighting Fish. Obrađuju uspješnice umjetnika kao što su Aretha Franklin, B.B. King, Blues Brothers, zvuka iz 80’tih, čvrste rock glazbe kao što su U2, RHCP, modernog groova Jamiroquaija itd…

Slatkim Zrinjevcem odjekivat će plesna i party glazba i u izvedbi tria Gramophonix – njeguju različite stilove, a donose harmonije pune sunca te plesnu i party glazbu.

Uz pregršt iznenađenja i brojnih drugih izvođača Slatki Zrinjevac je prava adresa ako tražite dobru zabavu, plesne ritmove i vječne božićne i ostale hitove. Zato pažljivo pratite naše društvene mreže za detaljnije informacije:  Facebook i Instagram

Sljedeći događaj

29 stu - 07 sij
Zagreb
Trg bana Jelačića
Baš Naš Advent u Zagrebu